Filozofovanie
21
Ako zaujať opačné pohlavie?
Ked ste v situácii, že sa Vám niekto páči a chce to skúsiť, tak čo urobíte? Máte nejaké osvedčené metody? Otvor fórum »
29. 11. 2014 20:10
24
Dobrý deň, chcem si dať odrezať nohu,,.
Tak mi napadlo: Keby prišiel (dajme tomu ťažko narušený, alebo len dobrodružstvo hľadajúci)pacient do ordinácie s takouto otázkou, môže mu lekár vyhovieť? Tak ako si môže dať človek napr. vybrať mandle, stačí keď požiada, je... Otvor fórum »
29. 11. 2014 16:50
33
DEMOKRACIA
AKO BEZNE VLASTNOSTI DEMOKRACIE POZNAM, ALE CO JE TO VLASTNE DEMOKRACIA??? Otvor fórum »
29. 11. 2014 01:17
14
Akým spôsobom?/čo na Vás platí?
Ahoj, mám otázku na sievčatá aj chalanov. Dievčatá, ked ste v situácii, že sa Vám nejaká osoba páči, aké "baliace" metody používate? Ste schopné osloviť niekoho opačného pohlavia ako prvé, resp. navrhnúť nejaké... Otvor fórum »
28. 11. 2014 19:29
13
Hranice
Sú hranice naozaj hranicami, keď sa posúvajú, resp. dajú posúvať? A čo sú to tie hranice?.. existujú? Otvor fórum »
28. 11. 2014 17:55
11
Kniha
Potreboval by som poradiť. Čítal som takú knihu o chlapovi, ktorý sa proste rozložil na molekuly..prvý krát keď sa mu to stalo netušil čo sa deje tak sa chytil postele a aj tú premenil..postupne sa to naučil ovládať a... Otvor fórum »
26. 11. 2014 19:18
16
Názor na výrok z Freudovej knihy
ahojte, čo si myslíte o tomto výroku z jednej Freudovej knihy? súhlasíte, nesúhlasíte, prečo? :) „Spojením znakov mužských so ženskými dospejeme ku správnej predstave božskej dokonalosti. “ Otvor fórum »
26. 11. 2014 17:04
25
Ospravedlenka do skoly
Ahojte prisla vam dakedy ucitelka nato že ste jej dali falosnu ospravedlnenku a ona nato prisla ? co nasledovalo potom ? Otvor fórum »
24. 11. 2014 20:02
12
Potrebujem malu pomoc
Ahojte potrebujem od vas jednu malu pomoc , som prihlaseni v jednej literarnej sutazi a potrebujem ziskat co najviac hlasov verejnosti , koho dielo ziska najviac hlasov tak ten vyhraje nejaku cenu . Potrebujem len... Otvor fórum »
21. 11. 2014 20:36Kategórie diskusií
- Auto-moto
- Biznis, komercia
- Cestovanie
- Dejiny, história
- Filozofovanie
- Humor
- Hry
- Politika
- Šport
- Veda a technika
- Záhady, mýty