Nie a este dostanes 4 z chovania a pravdepodobne budu kontrolovat vsetky ospravedlnenky ktore si v skolskom roku odovzdal ak sa zisti dalsia falosna tak ta vyhodia
No najprv to nezistila ale ked sme jej rok davali tie iste ospravedlnenky (striedali sa 4typy) tak na to prišla, nerobila problemy len sa trocha vyhrazala ale uz to tak nemozme robit :/
naša raz došla na to spolužiačke a naparila jej enviem dosť hodín neospravedlnených..ale inak nič teda tým pádom aj zníženú známku zo správanie ale žiadne vylúčenie
ale ono záleží od toho u nás jak sa k nej chováš. ona bola arogantná piča a vkuse sa s ňou hádala..ale zas keď to niekto nerobí každý deň.. tak to nerieši, resp. myslím že neni sprostá, že to nerozozná
na gymply triedna nevidela reálny matkin podpis ale ospravedlnenky typu: svietilo slnko, bolo konečne pekne teple pocasie a pod. nemala rada hold, mala som vždy pokarhanie triednym, ci aj riaditelom mozno, ale zhorsenu znamku zo spravania nieee.
ale spoluziacky jebnute mali dva ospravedlnenkove harky, na jeden pisali osprvedlnenky mamicky, na druhy ony a ked im na to ucitelka prisla, bol strasny popic z toho, lebo to boli take slusne tiche vody, co brehy myju. ako triedna by mala mozno aj na haku, ale mamicky to tazko prezivali.
ak človek nemá učitelku ktorá si na tride potrebuje honiť svoje ,, ego,, tak myslím že každá vie že to robíme A v každej triede je minimálne 1 taký (1 a viac) myslíš že nemaju čo iné robiť len sa zapodievať že sa milému/ milej nechcelo íst do školy Ak to presahuje hranice som za nech sa rieši inak not bad
kedže ako plnoletí si môžeme písať ospravedlnenky sami, tak to neriešim ale s ospravedlnenkami som nikdy nemala problém, kedže mamina mi všetky schvalovala... no áno, podporovala moje záškoláctvo, ale zasa nemyslite si že to bolo každý týždeň.. asi tak 3-4 krát do roka...
a teraz ked potrebujem zostat doma, len si zajdem ráno k doktorovi a sestričke normálne poviem že mám takú a takú písomku a že potrebujem zostat doma a v pohodeeeee sa vezem
@darkestangel to robila aj naša byvala zakomplxovana triedna ale ona ešte aj volala doktorom, či sme tam naozaj boli... a spolužiačkinmu doktorovi volala čo jej je, že tak čatso chýba a on si jej číslo zablokoval
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale spoluziacky jebnute mali dva ospravedlnenkove harky, na jeden pisali osprvedlnenky mamicky, na druhy ony a ked im na to ucitelka prisla, bol strasny popic z toho, lebo to boli take slusne tiche vody, co brehy myju. ako triedna by mala mozno aj na haku, ale mamicky to tazko prezivali.