Chcela by som sa len spýtať, či vás niečo nenapadne, nejaký super nápad na sloh, pri téme ,,Každá lavica niečo skrýva". Bola to pred niekoľkými rokmi maturitná téma. Ja to potrebujem odovzdať do zajtra a nič ma nenapadá, neviem sa vôbec rozpísať.... Ak by
tuším som tam písala niečo od prvého dňa na škole, o mojej spolusediacej, o naších zážitkoch (keďže ona bola moja spolusediaca 4 roky) čiže ja som tam mala toho dosť na písanie
Ja som sa polku strednej hrozne bavila tým, že som so spolusediacou kamoške za mnou vždy zobrala z lavice desiatu (v priemere 4 rožky), a potom sme jej dávali rozličné hádanky aby prišla na to, kde ju má. Hrozne ju to sralo a ľúbim ju za to, že ma nezbila
Skús nejakú úvahu o tom že koľkí už pred tebou sedeli v tých laviciach aký boli v akých časoch žili, možno tam sedeli tvoji rodičia. Plus niečo o odkazoch keď máte popísané lavice že prečo to asi písali a konkrétne spomenúť pár príkladov a zafilozofovať nad tým.
Ja by som asi stavila na históriu a úvahu o tom, čo všetko sa mohlo v tej lavici stať, v tej škole, na tom mieste, čo tam niekdajší žiaci prežívali, aké tam riešili problémy, čo všeličo sa tam mohlo proste udiať Ak ovšem nemáte nové lavice A keby si mala viac času, skúsila by som od starśích zistiť nejaké spomienky, ktoré tam zažili, nemusela to byť presne ich lavica ale proste to miesto, kde tá lvia stojí a podobne... taká prechádzka do minulosti
Hned pri nadpise ma napadla jedna moja spolužiačka,ktorá sedela so spolužiakom v jednej lavici a potom spolu chodili...po 3 mesiacoch sa rozišli ale bolo zaujímavé sledovať priebeh ich vzťahu...rozchody,návraty,udobrovania...baví ma pozorovať ako sa ľudia postupom času menia,analyzovať ich povahu na základe správania,toho ako sa javia pred ostatnými,ich postoje a názory...potom si môžem utvoriť vlastnú mienku na okolie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov