mne v poslednej dobe uz coraz castejsie ... snazim sa kusnut do jazyka ale raz to dojde do bodu kde uz je toho priliz ... a obcas vybuchnem ... ale obcas aj napriektomu som ticho a necham si to
Tak to máš pravdu. Len sa môže stať že pretečie kvôli nejakej úplnej blbosti a vyziapeš sa na človeka, ktorý si to v podstate ani nezaslúži. Lenže stačí aj taká malá kvapka...
Ale to je blbosť,že ´´každý pohár RAZ pretečie´´. Malo by tam byť viackrát. Alebo len ja som taký agresor? A u mňa to nie je tak,že sa vyzúrim a je pokoj, ja mám ešte také dni celé zúrivé a až keď si miniem všetky škaredé slová,nadávky a argumenty až potom je pokoj.
@11 mne nie ked som na bratovom notebooku a on stale nieco "vylepsuje" (obrazovka momentalne svieti po bokoch na modro a on poprehadzoval klavesnicu . ci len funkciu? no ja tomu nerozumiem v kazdom pripade kludne to mozem odoslatz enterom pretoze medzernik robi to co ma robit tab (a kto si to ma stale pamatat?) a ked som potom chcela dat novy riadok tak sa mi to prosto poslalp. cize vazne to nebolo schvalne a teme som sa uz venovala takze ja som to vobec nemyslela zle
@16 tak ako pici ... kuknes birdz a v kazdom prijebanom fore debata MIMO TEMY ... ako dobre haha zasmiali sme sa ... ale aspon ked tvorim tu temu ... tak za nejakym ucelom nie?
Neviem čím to je, ale ja akokeby som žiadny pohár nemala a ak mám, tak je to úbohý štamperlík, lebo ja keď sa vytočím, ta žiadne hryzenie do jazyka, žiadny ticho pretrpený hnev. Proste vybuchnem. A je jedno na koho, či je to učiteľ, učiteľka, rodičia, kamoši, brat... ja si zakričím, zatrieskam a potom je všetko fajn.
Podľa mňa je lepšie, keď sa realizujem pri danom podnete, ako v sebe dusiť niekoľkohodinový/dňový/mesačný/ročný hnev a potom si to zlízne nejaký chudák, ktorý ma naštve obyčajnou prkotinou.
mne fakt pretiekol minule, a to som si ešte nalieval minerálku na stole kde mám zošity tak sa to tam pekne všetko pooblievalo a musel som to ale pol hodinu utirerať a k téme.. chceš aby ľudia písali len k téme a nerobili si prdel? treba na to moderátorov, čo budú také príspevky mazať... a proste, niekedy keď si naštvaný je fakt lepšie to dávať pomalinky každému a úprimne najavo lebo keď sa to "nakopí" tak si to zbytočne len u niekoho druhého doserieš, pretože ty budeš naštvaný za milión vecí a on urobí len nejakú kravinku atď
ja tiež v poslednom čase rýchlo stratím aj tú poslednú kvapku trpezlivosti a aj to len z toho dôvodu, že tak isto ako u @1 môj pohár je naplnený až po povrch....stačí malinké zatrasenie a kvapky letia dolu....
u mna preteka ...ale nic to so mnou nerobiii.aj keby som mala byt sama ako prst...nemienim si robit vrasky tym,ze nieco vo mne bude vriet a potichu narastat nenavist...Tak to mi nehrozí-hned setko poviem,sice sa mi to nevyplati,ale lepsie ako stale rozmyslat a zvazovat a upokojovat sa.na to si sama seba mooc vazim
ked ta niekto nasere tak mu to povedz, vykric do oci nech to pochopi (len ci to ozaj pochopi) pomaha to otazka na jak dlho -.-
,,milujem" alternativu, ked niekto provokuje a provokuje (nie vzdy cloveka bavi pocuvat podrypy, trapne hlasky, vysmesky a veci co ho zhadzuju )
a ked mu to nasledne poviete, vykricite. mozno troska neprimerane vynadate, a on sa jednoducho URAZI... co caka kua?! ze este dojdete za nim a zacnete sa mu liskat?
urcite nie...
A POTOM SA DIV ZE POHAR PRETECIE... jasne ze aj ty mas problemy s ludmi(somnou) zasa ineho razu a taktiez to nevedia pochopit co ta furt sere ... ale najskor sud seba az potom inych (ano,ze to hovorim zrovna ja-.-)
alebo dalsia moznost .. tvz ,,SAMOSERI"
su to ludia co vyhladavaku spory a situacie pri ktorych by sa mohli na niekoho nastvat a vykricat sa vynadat mu...aby ,mali na co picovat a nasledne sa stazovat (vid stari dedovia xD )
@37 ano ja rad ... vies najviac oblubujem ked mozem ist sam proti sebe tak som to zacal robit ... a tak ale sak ... treba si uzivat zivota .... a ten pohar pretiekol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
takze k veci:
na niektorych to neplati prosto akoby mali v pohari "dierku" a pomaly z nej vzdy vsetko vypustali
ale vacsina ludi ma istu kapacitu a ked sa ta presiahne clovek to uz prosto nemoze zvladnut
@7 xelo by to patent na tu dierku >.>
len sa bojim ze raz naozaj vybuchnem a budem toho lutovat ...
@15 acha xD
@16 tak ako pici ... kuknes birdz a v kazdom prijebanom fore debata MIMO TEMY ... ako dobre haha zasmiali sme sa ... ale aspon ked tvorim tu temu ... tak za nejakym ucelom nie?
Neviem čím to je, ale ja akokeby som žiadny pohár nemala a ak mám, tak je to úbohý štamperlík, lebo ja keď sa vytočím, ta žiadne hryzenie do jazyka, žiadny ticho pretrpený hnev. Proste vybuchnem. A je jedno na koho, či je to učiteľ, učiteľka, rodičia, kamoši, brat... ja si zakričím, zatrieskam a potom je všetko fajn.
Podľa mňa je lepšie, keď sa realizujem pri danom podnete, ako v sebe dusiť niekoľkohodinový/dňový/mesačný/ročný hnev a potom si to zlízne nejaký chudák, ktorý ma naštve obyčajnou prkotinou.
A s tou ventilaciou obcas sa to da obcas nie
Potom sa náhodou ten veľký raz vyleje a to bude teprv katastrofa ...
Treba si povedať názor, aj kritický atd. ...
Mimochodom, mohol by si aj normálnejšie opísať situáciu ako takýmto všeobecným popisom, nech máme predstavu o čo ide ...
ahaaa, vlastne hej, to som si neuvedomil ...
Ale to si potom až moc konkrétne napísal ... Nabudúce by si mal nazvať tému "Mám problém" a k tomu napísať "Prosím pomôžte mi ho vyriešiť"
s tym ze sa obavam toho ze uz vybuchnem ...
ked ta niekto nasere tak mu to povedz, vykric do oci nech to pochopi (len ci to ozaj pochopi) pomaha to otazka na jak dlho -.-
,,milujem" alternativu, ked niekto provokuje a provokuje (nie vzdy cloveka bavi pocuvat podrypy, trapne hlasky, vysmesky a veci co ho zhadzuju )
a ked mu to nasledne poviete, vykricite. mozno troska neprimerane vynadate, a on sa jednoducho URAZI... co caka kua?! ze este dojdete za nim a zacnete sa mu liskat?
urcite nie...
A POTOM SA DIV ZE POHAR PRETECIE... jasne ze aj ty mas problemy s ludmi(somnou) zasa ineho razu a taktiez to nevedia pochopit co ta furt sere ... ale najskor sud seba az potom inych (ano,ze to hovorim zrovna ja-.-)
alebo dalsia moznost .. tvz ,,SAMOSERI"
su to ludia co vyhladavaku spory a situacie pri ktorych by sa mohli na niekoho nastvat a vykricat sa vynadat mu...aby ,mali na co picovat a nasledne sa stazovat (vid stari dedovia xD )