vždy som zvykla sedávať na 3 alebo 6, a teraz úplne trápne
(ako nejaký pošahaný bifloš) sedávam na 12 lebo som zistila, že práve tam si ma profesori vôbec nevšímajú (a po tom, ako zistili, že sedím v prvej lavici napriek tomu, že vôbec nič neviem, tak som skoro neviditeľná
jj ak by sme sa bavili o základnej škole, kedy som bola kompletne slepá a nenosila okuliare, tak by som si tam sadla. prípadne ešte kus bližšie k tabuli
ja vždy sedávam v 10-ke, strašne som si na to miesto navykol už na ZŠ a sedím tak aj teraz na SŠ... pre mňa proste najlepšie miesto, ktoré nechcem nikdy vymeniť
Druhý rok sedávam na mieste číslo 9 a som neskonale spokojná. Okno hneď vedľa seba, ťaháky nikdy nikto nenájde, a som dosť blízko pri katedre, aby som sa mohla pýtať svoje stupídne konšpiračné otázky profesorov. Nedám naň dopustiť a kto ma čo i len raz podsadne, toho zabijem.
ako kedy teraz na výške podla toho, aká je to hodina a či chcem robiť niečo iné ako na hodine (napr. čítať si knihu, tak si sadnem úplne dozadu, ale to vačšinou na prednáškach, kde je viac lavíc), alebo chcem rozumieť naozaj všetkému, tak vtedy na 12 (tak sedávam každú hodinu anglickej literatúry)
@mirka7 1. Dá sa tam v pohode masturbovať, bez toho aby si ťa niekto všimol.
Ale má to háčik.
Musíš si ju umyť, lebo keď ti bude smrdieť ako stuchnutý ocot, si v piči.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
95 komentov
(ako nejaký pošahaný bifloš) sedávam na 12 lebo som zistila, že práve tam si ma profesori vôbec nevšímajú (a po tom, ako zistili, že sedím v prvej lavici napriek tomu, že vôbec nič neviem, tak som skoro neviditeľná
jj ak by sme sa bavili o základnej škole, kedy som bola kompletne slepá a nenosila okuliare, tak by som si tam sadla. prípadne ešte kus bližšie k tabuli
vzadu som síce málo videla, ale vpredu bolo dosť nápadné že som vkuse zaspávala
Na strednej som sedel prevažne na 6
ale teraz by som si sadla na 9 lebo zozadu vobec nic nevidim
aj na VŠ dedím vždy vpredu. nevidím proste.
ale idealne miesto pre mňa by bolo 3
Ale má to háčik.
Musíš si ju umyť, lebo keď ti bude smrdieť ako stuchnutý ocot, si v piči.