@kittyboo :happy: uz som tu, bejby, chyyybal som ti ? ! @greyness som plaavkal vo vode, ale aj na hory sa chystam uz len zlanarit nejaku anorekticku s vydrzou na tie hory, to je potom double win
to ty by si mala presedlat na nejakeho neskrotneho zrebca, iiii-hi-hi, híííííí
ale inac, ak to cita niekto, koho by sa to mohlo dotknut tak vedzte, ze si z nikoho nerobime srandu, su to narazky na sisinuladevatdva, ktora (kedze sa mi pacia stihle zeny) mi raz nadavala, ze hopkam po horach a jebem anorekticky, v ziadnom pripade sa nemam v umysle smiat nikomu s anorexiou, ci bulimiou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@greyness som plaavkal vo vode, ale aj na hory sa chystam uz len zlanarit nejaku anorekticku s vydrzou na tie hory, to je potom double win
to ty by si mala presedlat na nejakeho neskrotneho zrebca, iiii-hi-hi, híííííí
ale inac, ak to cita niekto, koho by sa to mohlo dotknut tak vedzte, ze si z nikoho nerobime srandu, su to narazky na sisinuladevatdva, ktora (kedze sa mi pacia stihle zeny) mi raz nadavala, ze hopkam po horach a jebem anorekticky, v ziadnom pripade sa nemam v umysle smiat nikomu s anorexiou, ci bulimiou.