@milgamman u nás v Nižnom Výpekníku je veľa Ottkových nemanželských detí ... lebo raz mu došlo na autogramiáde pero a nemal čím podpisovať .. tak sa to zvrhlo
Na YouTube. Občas tam nájdem niečo úplnou náhodou a páči sa mi to.
Raz som našla veľmi podarený klip aj tu, lenže to som sa zase zasekla pri 2pesničkách a viac som od tej kapely nepočula. :S
Ja to robim tak, ze zadam nejaku oblubenu pesnicku do youtubu ale nastavim, nech najde Zoznam videi v ktorych sa nachadza, pootvaram nejake cudze playlisty a pocuvam a obcas najdem nejaky dobry kusok.
Veď raz za čas zájdem na stranku europy2 popúšťam si pesničky z rebríčka a stiahnem čo sa mi páči. Alebo potom soundtracky z filmov,hier... Ale aj na youtube som našiel pár dobrých pesničiek iba tak že som si klikal na odporúčané.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ja som mladsia generacia tak pocuvam hlavne jeho dceru
Raz som našla veľmi podarený klip aj tu, lenže to som sa zase zasekla pri 2pesničkách a viac som od tej kapely nepočula. :S