Nikde lebo všetky dobré obchody sú na opačnom konci mesta a tu kde bývam sú tie najhoršie jak naschvál a neznášam v nich nakupovať (terno, billa) takže nakupujem v nich len preto, lebo musím >
Ale najviac Kaufland, lebo majú lacno a dobré akcia a potom na 2. mieste ten Lidl a 3. miesto je pre Tesco, lebo už sa toľko neoplatí ...a najviac nemám rád z tých obchodov čo tu je Billu
Asi Lidl, viacmenej tam je stale to iste.. taky ok pomer value/cena, este v Kauflande sa da nieco naviac najst. Billa ak je poblizku inac chaoticky obchod a tesco max take fake zlavy a najhorsia kvalita z uvedenych podla mna, islo to dole vodou. Pripadne vacsi nakup v Metre.
I ked celkom sh-- ked som studoval v CR napriklad tam Lidl mal produkty, ktore tu miestny nema a taktiez Tesco co som chodil 2 pobocky tak zmodernizovane, pokladne celkovo.. a regal piva cez celu predajnu :3
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
I ked celkom sh-- ked som studoval v CR napriklad tam Lidl mal produkty, ktore tu miestny nema a taktiez Tesco co som chodil 2 pobocky tak zmodernizovane, pokladne celkovo.. a regal piva cez celu predajnu :3