skor cez net, kvoli tej cene...nahliadnut do knihy mozem kludne v kamennom knihkupectve a potom si ju objednat na nete...ak ide o nejake euro, dve tak na tom v praxi az tak nezalezi, ale uz sa mi stalo ze na nete som si knizky objednala o viac ako dva krat lacnejsie
aj v kamenných obchodoch (kníhkupectvá alebo antikvariáty), aj cez net. ale kupovala som už aj na inzerát cez Bazoš a pod., keďže šlo o knihy, ktoré sú v kníhkupectvách permanentne nedostupné...
V antikvariate, ak nenajdem popozeram antikvariaty na nete, ak nenajdem pozriem inzeraty ak nenajdem kupim v normalnom kamennom obchode. (PS: preco sa hovori kamenny obchod ked je z tehal?)
milujem kníhkupectvá, chodím tam strašne často, ale väčšinou len prelistovať knihy, prečítať nejaké útržky z nich a voňať ich... kupovať len výnimočne, lebo nie sú práve najlacnejšie...čiže väčšinou knižnice
v kníhkupectve, lebo sa tam vždy môžem poprechádzať a poprezerať si to, a vždy tam majú mega pozlacňované knihy a koľkokrát sa mi stalo, že ked som sa tam šla len poprechádzať, tak som odtiaľ odišla s knižkou (napr. za euro alebo tak )
Aj aj.... ked viem aku knihu chcem je to poodlnejsie cez net a ked som niekde a natrafim na Panta rhei ci Martinus a podobne tak tam zabijem x hodin a nieco ma zaujme...
Aj cez net, aj v kníhkupectve, ale v poslednom čase už len cez net a to hlavne preto, že som knihu, ktorú potrebujem, našla len na tam (to sa týka hlavne náučných kníh). Keď si chcem kúpiť nejakú beletriu, tak väčšinou čakám na rôzne akcie typu "poštovné zdarma" a vtedy ma to vyjde oveľa lacnejšie ako v kníhkupectve, alebo sa mi toho dosť nazbiera a potom mám to poštovné zdarma i tak. Ale inak chodím do kníhkupectiev veľmi rada, rada si to tam obzerám a celkovo zbožňujem prechádzať sa medzi tými knihami - len naozaj, buď sú tie knihy príliš drahé alebo tam také, čo ma zaujali, ani nie sú.
keď presne viem akú chcem tak aj cez net ... ale väčšinou s kníhkupectve ... mám na výber popozerám si ich viac prečítam obsahy pozriem obaly ... čo ma zaujme to si kúpim...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
samozrejme, keď nenájdem tam, tak cez net
Neviem prečo. Lebo rada čítam ...a keď tú knihu majú tak idem do kníhkupectva a keď nie tak si ju objednám
vlastne skoro vždy.
cez internet kupujem väčšinou, keď si objednávam viacej kníh naraz, vtedy ma to vyjde aj lacnejšie...
Ale naposledy som si kúpila cez net, lebo brat si objednával.
Ale niekedy kupujem aj v kamenných obchodoch.
Takže ti moc s prieskumom do práce nepomôžem
Ale môžme si dať virtuálnu cigaretku