Mám za úlohu napísať, kde vidím EÚ o pár rokov alebo teda budúcnosť EÚ v mojich očiach. Nejaké návrhy? Politiku moc nesledujem a nenapadá ma moc vecí. Treba na A4. Máte priestor vyjadriť sa
predstavujem si krasnu multikulturnu krajinu, kde budu spolunazivat bieli s cernochmi, krestania s moslimami, masozravci s veganmi, psy s mackami a hetero, homo, LGBTXYZ a dalsich 27 pohlavi ako bratia sestry. Slnko bude vychadzat od vychodu, spolu s rannym spevom od mesity, ktora bude v kazdom meste a dedine. V skolach sa bude vyucovat ako povinny jazyk madarcina, mongolcina, arabcina, a jazyk kmena burundi. Tak isto bude povinne vyucovanie etiky LGBTXYZ a povinna vojenska sluzba. EU bude nariadovat zakonny o emisiach a plechovky budu musiet byt zasadne kvadroveho tvaru zavarane uhorky v sedemdecke ovalneho tvaru. Ak sa ti nepaci mas pravo mlcat, lebo cokolvek povies bude aj tak hovadina. Kazda rodina bude splnat imigracne kvoty a u seba doma bude mat ubytovanych pat imigrantov. Sem tam vybuchne na namesti nejaka bomba mieru, ale bude svedcit len o tom, ze integracna politika ma este nejake medzery. Kpt Danko sa stane predsedom europskej komisie lebo ako jediny ovlada vsetky jazyky (vratane kmena burundi). Elon Musk investuje miliardy dolarov do misie na kolonizaciu vychodneho Slovenska, kde objavi zivot. Znovu vznikne Sovietsky zvaz a Torpedo obnovi Ceskoslovensko a Podkarpatsku Rus kde sa stane prvym prezidentom.
@milgamman to stiham este casu dost a nijak sa ja ucit nebudem Nenaucil som sa po anglicky nenaucim sa ani po rusky Pravidla cezo mne neprejdu na Slovensku po zahoracky !!!
@milgamman no dobre ked to povie buduca poradkyna prezidenta a ministerka zahranicnych veci ceskoslovenskorakuskouhorskychukrajinskych tak to bude spravne
@chlorofyl lenže EÚ je tu pár rokov na rozdielod ríš z minulosti ktoré existovali storočia až tisícročia
Garantujem vám že o pár rokov bude EÚ ešte väčší gigant ako teraz
@torpedo08 jasne tak to bude, budeme vsetcia svorni susedia v EU! a este budem ministerka zdravotnictva, ministerka prace a ministerka zivotneho prostredia, moze byt ?
neviem ci by nemala byt skola apoliticka, ale mozno studujes nieco co s tym suvisi. EU sa zrejme rozpadne, uz ma lepsie casy za sebou. Ekonomovia predpovedaju dalsiu krizu, a uvidime po brexite a s novym obyvatelstvom ako to pojde.
@heineken Som ešte na strednej, vek mám zmenený. Ja som v týchto politických veciach na neutrálnom miesto, nezaujímam sa o to až tak, a keď áno, tak fakt o nejaké veci, čo mi v tejto situácii nepomôžu.
@rapunzzel
asi chcu odhalit ziakov s extremistickymi postojmi lebo ja si nepamatam ze by nam niekedy dali pisat sloh na politicku temu. Keby som to mal pisat ja , tak by to bolo kontroverzne. Ale vies politika byva casto predmetom hadok , tak opatrne s tym, aby ta tvoja ucitelka nechala zmaturovat
@heineken presne práve pre to mi to príde akože trošku mimo misu... prišla na hodinu, že na ďalší deň to máme mať. Po prvé to nie je zbúchané za jeden večer, to treba pozistovať info a urobiť si vlastný obrázok, a pre mňa takého mampičistu to bol trošku problém no. A predstav si, že dnes už aj hádka bola lol. Nerada sa do takýchto vecí miešam a nepotrebujem nikoho frflance. Ja som si to pojala tak viac eticky, než politicky. A samozrejme aj ja som to trošku okorenila kontroverznými dodatkami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Garantujem vám že o pár rokov bude EÚ ešte väčší gigant ako teraz
asi chcu odhalit ziakov s extremistickymi postojmi lebo ja si nepamatam ze by nam niekedy dali pisat sloh na politicku temu. Keby som to mal pisat ja , tak by to bolo kontroverzne. Ale vies politika byva casto predmetom hadok , tak opatrne s tym, aby ta tvoja ucitelka nechala zmaturovat