Anglicko (Londýn), Nórsko (celé od juhu po úplný sever), Švédsko (Ales Stenar, Štokholm, Haparanda), Dánsko (tiež takmer celé, vrátane Christianie), Fínsko (tiež takmer celé), Estónsko (Tallin), Lotyšsko (Riga, Jurmala, Turaida/Sigulda), Litva (Vilnius, Trakai), Nemecko (Berlín, Schleswig, Mníchov, Regensburg), Rakúsko (Viedeň, Hainburg), Poľsko (Waršava, Krakow, Gliwice, Katowice), Maďarsko (Ostrihom, Budapešť, Komárom), Bulharsko (letná dovolenka v detstve).
Technicky vzaté aj Ukrajina (krok od hranice ) a Rumunsko (cesta busom do Bulharska).
A ČR, aj keď sa nepočíta (Ostrava, Brno, Trutnov, Praha, Plzeň).
Taliansko, Nemecko, Poľsko, Maďarsko a najväčší zážitok Bosna a Hercegovina.. Sarajevo.. tam boli samé pekné ženy Ale vyzeralo to tam ako v jednej veľkej dedine a tie uličky, čo tam boli.. no nechcel by som sa tam stratiť bez GPSka
Poľsko
Maďarsko
Nemecko
Rakúsko
Švajčiarsko
Monako
Francúzsko
Luxembursko
Belgicko
Španielsko
Anglicko
Taliansko
San Marino
Vatikán
Slovinsko
Chorvátsko
Bosna a Herzegovina
Čierna Hora
Srbsko
Kosovo
Albánsko
Macedónsko
Grécko
Turecko
Ak mam ratat tak ze aspon par hodin som tam bol nie ze sme tadial iba prechadzali tak Rakusko,Polsko,Madarsko,Bulharsko,Francuzsko,Belgicko hmm no a to Cesko ale to teda sa tu ratat nema takze tak a v Rakusku som bol iba na dedinach v obchodoch a tak a v Polsku tiez iba tak no a potom mozem vlastne este aj Nemecko pocitat aj tam sme boli na pumpach a v obchode
Bolo to niekoľko krajín, ale nikdy som neopustil zeme najsvätejšej monarchie Rakúsko-Uhorskej.
Fun fact: Môj nebohý starý otec nikdy Maďarsko nenavštívil, ale Maďarsko prišlo za ním. (1939)
@annyejnji To je inac celkom randa, ze na Floride si bola a tuto kusok v krajine, ktora je nam celkovo najblizsia vo vsetkom nie. (A dobra rada - chod! Minimalne Prahu a urco aj ine miesta sa vidiet oplati.)
Polsko, Madarsko, Nemecko, Francuzsko, Monako, Taliansko, Finsko, Chorvatsko, a v tom Cesku ktore sa (z uplne pochopitelnych pricin - tiez to neberiem ako zahranicie) nepocita zijem
A krajiny, cez ktore som len prechadzala nepocitam. Mozno som nieco zabudla.
@Staphylococcus do Prahy chcem na výšku asi takže určite sa tam stavím a áno, je to celkom vtipné... ako prechádzala som už cez Česko neraz, aj na záchode som tam bola ale to je všetko
@annyejnji CHOOOOOOOOD!!! Praha je uzasne mesto, ja tam na vysku chodim. A hlavne, to sa so slovenskymi skolami neda porovnat proste. Ani trosku. Hlavne u nas. Vazeni profesori, kapacity, ktore robia rozhovory na CTcke, verejne zname osobnosti, sa s nami rozpravaju ako so seberovnymi. Ziadna namyslenost, ziadne "vy ste tu male spiny bez titulu a teraz vam budeme dojebavat zivot, ako sa nam zachce." Proste uzas. O doktorantoch sa ale, bohuzial, to iste povedat neda.
Ok, to som sa asi uz trochu moc rozkecala Kazdopadne, Prahu odporucam.
Nemecko ( žila som tam), Rakúsko, Poľsko, Maďarsko, Veľká Británia, Francúzsko (cestovala som po ňom asi 2 mesiace), Slovinsko, Taliansko,
Španielsko (tu som skoro rok žila)
CESKO
Rakusko
Madarsko
Polsko
Slovinsko
B3lgicko
Franzusko
Anglicko
Wales
Nemecko-som este teraz v nom a keby som nebol lenivy tak si zajdem do swajciarska
pre mna je uz zahranicie slovensko lebo v cesku som furt
no a som rada ze si to po dlhej dobe spocitam
rakusko
madarsko
anglicko
irsko
holandsko
taliansko
spanielsko
slovinsko
grecko
nemecko
portugalsko
francuzsko
vatikan
monako
svedsko
finsko
estonsko
polsko
lotyssko
litva
egypt
bulharsko
chorvatsko
luxembursko
asi vsetko neviem? ako dost ale prakticky len europa okrem egypta no snad sa to zmeni
bol som v Chorvátsku na 3 dni prvýkrát teraz v septembri. Bolo to zaujimave a pekne tam bolo ... Inak som bol asi 30 sekúnd za hranicou SVK-POL ... a pešo cez cyklomost v Schlosshofe či jak sa to volá v Rakúsku. A raz na kúpalisku v Maďarsku. Inak nikde.
teraz mam kupene letenky do Zenevy (autosalon) a do Rima ....a mam este v roku 2017 v plane znovu do Barcelony a potom s priatelkou ist do Benátok a v druhej polovici roku ešte musim daco vymysliet
Takze krajiny, kde som zil- SK, Dansko (Aarhus), momentalne UK (Sheffield)
Kde som bol na navstevu- Rakusko (Vieden, Innsbruck, Salzburg + rakuske Alpy), Polsko (Krakow, Warszawa), Chorvatsko (Split, Dubrovnik, Plivicke jazera), Madarsko (Budapest a mestecka pri hraniciach), Ukrajina (na hranicu kupit cigy a alko , Nemecko (Hamburg, Berlin, Nurnberg, Mnichov, Frankfurt, Wiesmar), Svajciarsko (Bern, Zeneva), Taliansko (v podstate cela severna cast), Francuzsko (okrem zapadnej casti, som bol tusim po celej krajine), Holandsko (Amsterdam), Dansko (Kodan), Svedsko (Stockholm), Belgicko (Bruges), UK (Londyn, Brighton, Oxford, Leeds), Irsko (Dublin), Spanielsko (Barcelona, Seville), Portugalsko (Lisabon, Porto, Algarve), USA (NYC, NJ), Tunisko (letna dovolenka, nebol som naozaj v nejakom meste, vacsinou len na hoteli, tak to moc nepocitam) a este som bol na severe Ciernej Hory
Polsko
Ukrajina
Rumunsko
Bielorusko
Lotyssko
Litva
Estonsko
Finsko
Bulharsko
Grecko
Turecko
Macedonsko
Albansko
Cierna Hora
Bosna a Hercegovina
Kosovo
Chorvatsko
Slovinsko
Madarsko
Srbsko
Moldavsko
Rakusko
Nemecko
Taliansko
Lichtenstainsko
Svajciarsko
Luxembursko
Holandsko
Belgicko
Francuzko
Portugalsko
Malta
Spanielsko
Anglicko aj Skotsko
Irsko
Island
Norsko
Egypt
Vietnam
Kambodza
Thajsko
Filipiny
Malajzia..asi aj vsetko
Francúzsko, Belgicko, Anglicko, Škótsko, Grécko, Taliansko, Maďarsko, Rakúsko, Nemecko, Poľsko, Rumunsko, Čierna hora, Bulharsko, Chorvátsko, od januára už bude aj Portugalsko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Áno, Rakúsko sa počíta
Technicky vzaté aj Ukrajina (krok od hranice ) a Rumunsko (cesta busom do Bulharska).
A ČR, aj keď sa nepočíta (Ostrava, Brno, Trutnov, Praha, Plzeň).
Maďarsko
Nemecko
Rakúsko
Švajčiarsko
Monako
Francúzsko
Luxembursko
Belgicko
Španielsko
Anglicko
Taliansko
San Marino
Vatikán
Slovinsko
Chorvátsko
Bosna a Herzegovina
Čierna Hora
Srbsko
Kosovo
Albánsko
Macedónsko
Grécko
Turecko
ani v Česku som nebola,ani v Poľsku
ale tak... Chorvácko, Monako, Španielsko (skoro každý rok), Anglicko, Florida, Maďarsko, Bulharsko, Turecko, Rakúsko
snad raz aj cez ocean sa dostanem
Fun fact: Môj nebohý starý otec nikdy Maďarsko nenavštívil, ale Maďarsko prišlo za ním. (1939)
A krajiny, cez ktore som len prechadzala nepocitam. Mozno som nieco zabudla.
Ok, to som sa asi uz trochu moc rozkecala Kazdopadne, Prahu odporucam.
Španielsko (tu som skoro rok žila)
Rakusko
Madarsko
Polsko
Slovinsko
B3lgicko
Franzusko
Anglicko
Wales
Nemecko-som este teraz v nom a keby som nebol lenivy tak si zajdem do swajciarska
no a som rada ze si to po dlhej dobe spocitam
rakusko
madarsko
anglicko
irsko
holandsko
taliansko
spanielsko
slovinsko
grecko
nemecko
portugalsko
francuzsko
vatikan
monako
svedsko
finsko
estonsko
polsko
lotyssko
litva
egypt
bulharsko
chorvatsko
luxembursko
asi vsetko neviem? ako dost ale prakticky len europa okrem egypta no snad sa to zmeni
maďarsko, taliansko, ukrajina, poľsko.
druhá je "pamätám si, lebo už som na to nebol príliš malý":
Maďarsko, Rakúsko, Indonézia
teraz mam kupene letenky do Zenevy (autosalon) a do Rima ....a mam este v roku 2017 v plane znovu do Barcelony a potom s priatelkou ist do Benátok a v druhej polovici roku ešte musim daco vymysliet
Kde som bol na navstevu- Rakusko (Vieden, Innsbruck, Salzburg + rakuske Alpy), Polsko (Krakow, Warszawa), Chorvatsko (Split, Dubrovnik, Plivicke jazera), Madarsko (Budapest a mestecka pri hraniciach), Ukrajina (na hranicu kupit cigy a alko , Nemecko (Hamburg, Berlin, Nurnberg, Mnichov, Frankfurt, Wiesmar), Svajciarsko (Bern, Zeneva), Taliansko (v podstate cela severna cast), Francuzsko (okrem zapadnej casti, som bol tusim po celej krajine), Holandsko (Amsterdam), Dansko (Kodan), Svedsko (Stockholm), Belgicko (Bruges), UK (Londyn, Brighton, Oxford, Leeds), Irsko (Dublin), Spanielsko (Barcelona, Seville), Portugalsko (Lisabon, Porto, Algarve), USA (NYC, NJ), Tunisko (letna dovolenka, nebol som naozaj v nejakom meste, vacsinou len na hoteli, tak to moc nepocitam) a este som bol na severe Ciernej Hory
a mimo eu Rusko (aj v azijskej casti, aj europskej casti)
a coskoro sa snad na ukrajinu uz dostanem
Ukrajina
Rumunsko
Bielorusko
Lotyssko
Litva
Estonsko
Finsko
Bulharsko
Grecko
Turecko
Macedonsko
Albansko
Cierna Hora
Bosna a Hercegovina
Kosovo
Chorvatsko
Slovinsko
Madarsko
Srbsko
Moldavsko
Rakusko
Nemecko
Taliansko
Lichtenstainsko
Svajciarsko
Luxembursko
Holandsko
Belgicko
Francuzko
Portugalsko
Malta
Spanielsko
Anglicko aj Skotsko
Irsko
Island
Norsko
Egypt
Vietnam
Kambodza
Thajsko
Filipiny
Malajzia..asi aj vsetko
+ Chorvátsko, Slovinsko, Taliansko, Nemecko.
Maďarsko
Rakúsko
Taliansko
Grécko
Chorvátsko