odvsadial pocuvam ze keby boli ludia iny tak nie je svet v takom stave ako je teraz. Nebolo by globalne oteplovanie, netopili by sa ladovce na vrcholkoch hôr... a tak dalej. JA viem ze si za to môze clovek uplne sam, svojou prehnanou aktivitou, ze by bol
mne vyhovuje doba v ktorej zijem....bo kym ja umriem moc sa toho nezmeni...a nehovorte ze som blba, ked nemyslim na moje potomstvo, ale ti predo mnou asi na mna tiez nemysleli, ked som dopadla jak som dopadla a vy so mnou
Veda dava prostriedky na budovanie aj nicenie. V konecnom dosledku je to na ludoch. Ja som optimista a verim, ze to nejak zvladneme - s pokrokom vpred. To, ze niektore veci uz nebudu, ako byvali - smola, no. Aj mna by mrzelo, keby som svojim detom musel len rozpravat, ze kedysi existoval sneh a lesy, v ktorych sa dalo prechadzat. Ale som krucispagat rad, ze existuju kompy keby neexistovali, hned by som ich vynasiel
Hej tak je to blbe, ako ludia tlaceny okolim nedobrovolne nicia Zem, ale vedci to myslia v dobrom. USA ma tvrdy kapitalizmus a tak je tam znecistovanie bez obmedzeni, veria ze sa za chvilu podari vedcom opravit globalne oteplovanie, spat naklonovat vyhynute druhy atd..
My tomu neverime tak sa snazime znecistovanie obmedzit, tazko povedat kto ma pravdu.
A pozri sa na to z inej strany, stacilo by ze by bol naboj elektronu trosku insi a nic z toho co to je by neexistovalo
Ludia nicia zem??? Kravy sa svojimi prdmi podielaju 18-timi percentami (!!!) na tvorbe plynov podporujucich sklenikovy efekt, to je viac ako vsetky auta, lietadla a ina doprava dohromady! To je len jedna z vela veci... Nevravim, ze ludia zem nenicia, ale skor by som povedal, ze k oteplovaniu by prislo tak ci tak, ludia to len kapanek urychlili.
Jasné autá na vodík.Myslíte si že ešte niesú vynájdené?Dávno.Ale prečo nie su bežnou súčasťou dopravy?Pretože tu ide o peniaze.Automobilkám sa to neoplatí.Už chápete?Všade ide o peniaze. A vláde a bohatým spoločnostiam je jedno ako moc znečisťujú prostredie.Oni chcejú prachy a moc.
Takže nevravte že si o tom rozhodujú ľudia.Rozhodujú o tom jednotlivci,vláda.
Cmuqa:
Sorry ale ten výrok že,, znečistenie planéty stojí za tie vymoženosti":to je totálna kravina.
Ty máš akože na výber aj inú planétu?
Justdvl:
USA.Tak oni veria že sa vedcom podarí napraviť to...to je ale milé.
Najväčšim producentom odpadu sú USA.Jeden američan vyprodukuje denne 1,2kg popolčeka a spáli 12,5kg paliva.
KEBY,každý obyvateľ na Zemi žil ako američan naša Zem by zanikla do 150 hodín.
Myslím že vedci by potrebovali viac než 150 hodín na ,,opravenie klímy".
Kasko:
máš pravdu že čističky odpadu ,,Sú" ale skús sa napiť s niektorej rieky.Uistíš sa ako sú tie čističky užitočné.(možno sa aj naješ)
Už teraz musia odborníci napravovať pláže kôli zdvyhnutiu hladiny.Ten piesok jednoducho voda odlieva.A donekonečná sa to robyť nedá.
Čo ľudia urobia?Postavia okolo všetkých svetadielov hrádze?
A teplota?Výhody to určite nemá.Jedine, pre hmyz.
Ďalší problém,odpad.To asi nikoho nenapadne,že?
Veď človek má právo recyklovať.Neviem ako vy ale ja tých špeciálnych odpadových kôšou moc nevidím.Ale hlavne že je všetko pekne zabalené.
Ropa sa pri takómto trende minie asi do 29 rokou + populačná explózia.
Už sa priemerne oteplilo o viac než 1c°(neviem oproti ktorému roku)
A v prírode musí skôr či neskôr nastať rovnováha.Budte si istý že vás táto zmena zastihne.Do roku 2050 zomrie každý 10. človek na Zemi v dôsledku prírodnej katastrofi.(aby som neklamal neviem či presne 10 ale priblížne)
Vedci síce hľadajú riešenia pre ekologické využívanie zdrojou,(zemske teplo,slnečná energia,veterná energia atď.)ale znečisťovanie je stále o krok vpred.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a tie zeny nemuseli byt chlpate...ved vtedy si chlapi brali uz male dievcata
A neni to jedno ci dnes alebo o niekolko rokov neskor????
dneska su aspon cisticky a odpady takze ako tak je tato vec v dobru. Znecistovanie by nebolo.
amerika je najavsi znecistovatel. amerika tam emisne normy ani nie su mam pocit alebo jedno STK a to je koniec. aspon tak som sa dozvedel.
proste keby sa vsetko dodrziavalo pristne tak by nebolo nic s toho co je teraz. ziadne globalne oteplovanie nic.
My tomu neverime tak sa snazime znecistovanie obmedzit, tazko povedat kto ma pravdu.
A pozri sa na to z inej strany, stacilo by ze by bol naboj elektronu trosku insi a nic z toho co to je by neexistovalo
tiez suhlasit s 3 a 8
Systém.
Jasné autá na vodík.Myslíte si že ešte niesú vynájdené?Dávno.Ale prečo nie su bežnou súčasťou dopravy?Pretože tu ide o peniaze.Automobilkám sa to neoplatí.Už chápete?Všade ide o peniaze. A vláde a bohatým spoločnostiam je jedno ako moc znečisťujú prostredie.Oni chcejú prachy a moc.
Takže nevravte že si o tom rozhodujú ľudia.Rozhodujú o tom jednotlivci,vláda.
Cmuqa:
Sorry ale ten výrok že,, znečistenie planéty stojí za tie vymoženosti":to je totálna kravina.
Ty máš akože na výber aj inú planétu?
Justdvl:
USA.Tak oni veria že sa vedcom podarí napraviť to...to je ale milé.
Najväčšim producentom odpadu sú USA.Jeden američan vyprodukuje denne 1,2kg popolčeka a spáli 12,5kg paliva.
KEBY,každý obyvateľ na Zemi žil ako američan naša Zem by zanikla do 150 hodín.
Myslím že vedci by potrebovali viac než 150 hodín na ,,opravenie klímy".
Kasko:
máš pravdu že čističky odpadu ,,Sú" ale skús sa napiť s niektorej rieky.Uistíš sa ako sú tie čističky užitočné.(možno sa aj naješ)
Už teraz musia odborníci napravovať pláže kôli zdvyhnutiu hladiny.Ten piesok jednoducho voda odlieva.A donekonečná sa to robyť nedá.
Čo ľudia urobia?Postavia okolo všetkých svetadielov hrádze?
A teplota?Výhody to určite nemá.Jedine, pre hmyz.
Ďalší problém,odpad.To asi nikoho nenapadne,že?
Veď človek má právo recyklovať.Neviem ako vy ale ja tých špeciálnych odpadových kôšou moc nevidím.Ale hlavne že je všetko pekne zabalené.
Ropa sa pri takómto trende minie asi do 29 rokou + populačná explózia.
Už sa priemerne oteplilo o viac než 1c°(neviem oproti ktorému roku)
A v prírode musí skôr či neskôr nastať rovnováha.Budte si istý že vás táto zmena zastihne.Do roku 2050 zomrie každý 10. človek na Zemi v dôsledku prírodnej katastrofi.(aby som neklamal neviem či presne 10 ale priblížne)
Vedci síce hľadajú riešenia pre ekologické využívanie zdrojou,(zemske teplo,slnečná energia,veterná energia atď.)ale znečisťovanie je stále o krok vpred.