Preco by som to robil? Ci mas pocit ze jej jedine vyuzitie je kurit to? Ved je to lieciva bylina ktora sa pouziva v medicine, sam mam doma asi 3 masticky na klby ...
Je velmi smutne ze vela ludi berie travu ako zlo a vnima ju len skrz vypatlanych smejucich sa potheads.
Jednoznacne je trava jedna z najhodnotnejsich a najvyuzitelnejsich rastlin, ktore sa na zemi vyvinuli
To by bolo jake barbarstvo? tráva je všeliek a má veľké využitie v medicíne, kozmetike, potravinárskom, papiernickom, textilnom priemysle.. trávou vieme liečiť migrény, kŕče a chronické bolesti, nespavosť, anorexiu a nechutenstvo, uľavuje epileptikom od záchvatov, pacientom s leukémiou a rakovinou od bolestí. Vieme si odpomôcť od odlesňovania, vyrábať kompostovanelne plasty.. a čo je lepšie ako joint po práci?
Nemam nic proti trave. Nemam nic ani proti skurvenym fetkam, rovnako ako proti buzerantom, kym nemanifestuju.
Nach si hulia brka, bonga... aspon mi ostane viac chlastu.
Okrem ineho ganja je liek a znicit ju je barbarske, ako znicit vsetok chlast!
Bonus, ako ze to dobre vonia (kym toho nie je nahuleno, ze sa da krajat) a ze je jej mnooooho zaujimavych druhov je tiez male bezvyznamne plus
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Jednoznacne je trava jedna z najhodnotnejsich a najvyuzitelnejsich rastlin, ktore sa na zemi vyvinuli
To je iné potom
Také kekeciny sa pýtaš..
Nach si hulia brka, bonga... aspon mi ostane viac chlastu.
Okrem ineho ganja je liek a znicit ju je barbarske, ako znicit vsetok chlast!
Bonus, ako ze to dobre vonia (kym toho nie je nahuleno, ze sa da krajat) a ze je jej mnooooho zaujimavych druhov je tiez male bezvyznamne plus