@doyouhearme jj nato som pomyslel aj ja ale odvíjalo by sa to od toho,čo som napísal v @1 -kebyže o tom že je to posledný rok vieš len ty,tak nedostaneš každého chalana,ktorého chceš,no ak by to vedeli všetci,máš šancu aj u tých,u ktorých za normálnych okolností nemáš
@riddler tak zas s každým nie, a asi by som brala tých, ktorých poznám dlhšie a mam o nich nejaké informácie a pociťujem k nim určite sympatie (a viem, že aj oni ku mne). Nezoberiem si do postele napr. každého bezdomovca
@doyouhearme mal som na mysli nejakých hercov a spevákov,ktorí sa ti páčia,tých by si síce príliš dlho osobne nepoznala,ale keby sa nechali ukecať,tak by si ich brala,či?
@riddler nikdy som nemala nejaký prudký hlboký citový vzťah k niekomu pre mňa tak nerealnemu ako vyzorovo možno sa mi niekto taky páči, ale vôbec si neviem predstaviť s niekým, koho vidím prvýkrát, mať seks
@doyouhearme hlboký,citový vzťah na sex netreba-teda,ako komu...ja by som takú Roselyn Sanchez alebo Oliviu Wilde hneď bral,keby ma chcela,aj keby sme spolu predtým ani len slovko neprehodili a ani ruky si nepodali
Akirat by som si nafarbila vlasy na ružovo. Inac ma nic nenapada. Ved ja zas až tak hrozne nemrhám časom a viem si užit pekné veci takže by som žila asi tak ako do teraz. Až na tie vlasy.
ktovie lebo...na svete by vypukol chaos kedze by slo o dáku apokalypsu...ludia by sa správali ako zvieratá....alkohol, vrazdy, boje, znásilnovanie, krádeže na každom kroku, extrémistické náboženské skupiny oznamujúce príchod krista na námestiach (na čele so zajkom), nefunkčné verejné dopravy , obchody a nemocnice kedže by každý sral na všetko, všetci by sa prežierali k smrti pretožeby im bolo jedno že stlstnú, následne by možno prišla aj bitka o potravu.... a potom by prišiel kanye
To záleží od @1- Ak to vedia všetci, nastane scenár ako v @21 a ja by som sa snažila ten rok vôbec PREŽIŤ, nie si ho ešte nejako užívať (keďže mám nejaké svedomie a k anarchistom by som sa nepridala)
Pokiaľ to viem ako ja, prokrastinovala by som, tak ako vždy (keď mám v škole veľmi dôležitú písomku, a na učenie mám 2 týždne, učebníc sa nedotknem, až kým nie je posledný deň pred skúškou ) Takže by som sa 364 dní správala ako normálne, a posledný by som si nadávala že som nič nestihla a že som mala začať skôr
vykašlala by som sa na školu a svoj čas spotrebovala na zábavnejšie veci. čokoľvek, čo teraz robím kvôli prípadnej budúcnosti, by totiž pre mňa stratilo zmysel
nabrala by som si pozicku a rovnos i kupila tu dodávku a šla .) a potom ked nastane cas ak odstavila dodavku a sla .)
viac menejto isté uplne.... len dodavku/karavan by soms i kupila skorej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
takže by som sa vysrala na školu a išla by som supertrampovať!
koniec
Pokiaľ to viem ako ja, prokrastinovala by som, tak ako vždy (keď mám v škole veľmi dôležitú písomku, a na učenie mám 2 týždne, učebníc sa nedotknem, až kým nie je posledný deň pred skúškou ) Takže by som sa 364 dní správala ako normálne, a posledný by som si nadávala že som nič nestihla a že som mala začať skôr
viac menejto isté uplne.... len dodavku/karavan by soms i kupila skorej