@11monika11@6 a od čoho iného? na vytovrenie akéhokoľvek vzťahu musia byť ľudia aspoň trochu kompatibilní. ak by som bola nejaká rigidná, upjatá, bigotná múmia, tak nie, ak openminded, tolerantná, uvoľnená osoba, tak hej.
@thunderstorm@7 lebo tou otázkou skôr mierim na to, aký vzťah máš sama k sebe, teda keby si bola ktokoľvek iný, či by si sa chcela kamarátiť so sebou (s tou, ktorá si teraz), nie či by si sa ty kamarátila s tým niekým iným sorry, asi to neviem úplne presne vysvetliť tak ako to myslím
Podľa použitej formulácie si mám tipnúť, či by sa so mnou chcel kamarátiť nejaký nedefinovaný človek, o ktorého osobnosti neviem absolútne nič.
Je to logicky zavádzajúca teória. Ak by som bola iným človekom s rovnakou mysľou (za predpokladu, že mám vyjadriť môj – prislúchajúci mojej mysli – pohľad), musela by som v danej teórii uvažovať človeka s identickou mysľou. Ak by som bola iným človekom s inou mysľou a uvažovala človeka s mojou mysľou, nebolo by možné vyjadriť pohľad prislúchajúci mojej mysli.
@11monika11@9 no veď ja chápem, ako je otázka myslená môj point of view je zhruba niečo ako @10
proste záleží na tom, či by som tomu niekomu inému, kým by som teoreticky bola, bola sympatická a či by sme si boli aspoň trochu podobní.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Je to logicky zavádzajúca teória. Ak by som bola iným človekom s rovnakou mysľou (za predpokladu, že mám vyjadriť môj – prislúchajúci mojej mysli – pohľad), musela by som v danej teórii uvažovať človeka s identickou mysľou. Ak by som bola iným človekom s inou mysľou a uvažovala človeka s mojou mysľou, nebolo by možné vyjadriť pohľad prislúchajúci mojej mysli.
#aspiemodeoff
proste záleží na tom, či by som tomu niekomu inému, kým by som teoreticky bola, bola sympatická a či by sme si boli aspoň trochu podobní.