Jasne ze by som to vsetkym povedal a vytrieskal by som z toho maximum prachov na interview, ako osobnost znaciek atd. atd. Bol by som hlupak ak by som taku moznost nevyuzil :d
Podľa mňa amíci by ma uniesli a skúmali keby som o tom povedal , akože aj dobrovolne by som si nechal spraviť všeliaké testy lebo tiež by ma zaujímalo ako je to možné ale myslím že by sa ma nikto nepýtal , alebo by ma rovno chceli zabiť že som moc nebezpečný takže nechal by som si to pre seba.
co ja viem no nechcel by som aby ma nahanali paparazzi ale inak ja by som na tom zarabal nie ako superhrdinovia vo filmoch proste by som mal vsetko vsade zadarmo
najskôr nikto, potom rodina/ľudia v tesnej blízkosti, aby si nedomýšľali šelijaké chujoviny keď sa budem podozrivo správať, a potom by som sa nakoniec nejako nenápadne načisto prezradila, žeby šetcia zírali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
(aj tak všetci vedia že sa volá Mindy Macready)
ale v mojom pripade asi nie, vobec nikomu
chýba tam taka možnosť
Povedala by som to najbližšej rodine.
(ale nie tak jak hannah montana )
Alebo nie , dostrielam tovju fotku !