Hm byť chlapcom by bolo zaujímavé stále len kúrovať ,posilka zbalil(a)by som nejaké tie namyslené pičky potrtkal(a) a potom nasla/našiel normalnu s ktoru by som mal(a) deti......... je to jednoduchšie podľa mňa žiadne povinnosti všetko lepšie veľa výhod to má
@4 toto je muzsky zivot? to som nevedel. ziadne povinnosti? ano, ked by si chcela by idiot, tak to potom hej. ja by som mohol byt tiez v zenskej kozi nejaka, s prepacenim, kurva, ktora sa nechava vydrziavat nejaky milionarom. ale asi by som po tom velmi netuzil
Za predpokladu, že by som si pamätala, že so bola žena, tak by som chcela byť muž. Za predpokladu, že nie, tak by som chcela dopadnúť presne tak, ako som dopadla teraz
Fuuu... síce je pravda, že ženy to majú v mnohých veciach ľahšie, ale v iných zase ťažšie... a keďže si nerád zvykám, dal by som si ďalší život opäť za muža
hm asi by som zase chcela byť žena ale keby som si pamätala aké to bolo byť babou, tak by som skúsenosti vedela využiť v "mužskom" svete by som bola lepšia než Mel Gibson
@xmimix tak teraz ti napisem opacnu verziu..
baby: ziadne starosti, len malovanie a oblecenie, potom si najst nejakeho bohateho kokotka s riadnym autiakom a cely zivot nerobim ani chuj..
" No nehovor že to tak nieje v 80% sa zhOduje tento príbeh zo skutočnosťou "
@peter_piper K tým holkám nie na 80% ale na 90% sa zase zhoduje tvoj príbeh ohladne žien @stanik-K tebe sa vyjadrovať nebudem,rozum?nehovorím že som nejaký inteligent ale prepáč ja mam otvorene oči a píšem to čo vidím, @wewo- vymetený si tu jedine ty dobre ty si ic spraviť niekde bongo a nebuzeruj stále dobre keď máš nejaký problém so mnou kľudne sa môžme stretnúť a podiskutovať si a nie že ma budeš stále napádať cez internet
@xmimix to ze sa chalani rozpravaju o posilovniach a o picach co balia na diskotekach este nezmane, ze je to cely "nas" zivot... mala by si lepsie otvorit oci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ale tak hmm, jo, zenska..
No nehovorte že to tak nieje v 80% sa zhduje tento príbeh zo skutočnosťou
baby: ziadne starosti, len malovanie a oblecenie, potom si najst nejakeho bohateho kokotka s riadnym autiakom a cely zivot nerobim ani chuj..
" No nehovor že to tak nieje v 80% sa zhOduje tento príbeh zo skutočnosťou "
mas velmi plytku predstavu o zivote...
@stanik-K tebe sa vyjadrovať nebudem,rozum?nehovorím že som nejaký inteligent ale prepáč ja mam otvorene oči a píšem to čo vidím,
@wewo- vymetený si tu jedine ty dobre ty si ic spraviť niekde bongo a nebuzeruj stále dobre keď máš nejaký problém so mnou kľudne sa môžme stretnúť a podiskutovať si a nie že ma budeš stále napádať cez internet
koniec diskusie
ok neber ti tvoj argument