Ja som uz bol niekedy ked som mal 11rokov.Teda ani neviem ci to bola psychologicka alebo pedagogicka alebo co to bolo.. Ale vraj mam disgrafiu takze sa necudujte ked vtomto prispevku bude neaka ta chyba
Kedysi ma tam mama dotiahla, lebo som udajne bol drzy Sam by som tam nesiel, osobne poznam par psychologov a vsetko su to cudni ludia... Psychologovia nie su ani skutocni lekari, ked za nimi pridete so skutocnym problemom, tak vam povedia len vseobecne keci a nijako zasadne vam nepomozu.
@picasso no niektori ludia potrebuju uz psychiatrov...=D tam psycholog nepomoze....=D
Smola niektorych psychologov je ze ich zamestnanie, casto ich pohlti a nevedia sa zaradit medzi "normalnych" ludi casto len analyzuju a skumaju .....choroba z povolania
@magorita Ano, psychiater je skutocny lekar. Psycholog ti ani nemoze predpisat lieky. To co ti psycholog povie su veci ktore normalny clovek vie aj sam
nie, lebo budem psychiatrom, a tí sa verejne nepriznávajú, že sú šibnutí. Vybíjajú si to na pacientoch. Týrajú ich, robia pokusy, a používajú nepovolenú dávku elektriny v elektrošokoch mueheheheeeee :S ) Ich bin psychopat muhee
však psychológ slúži len na to, aby sa človek mal kde vykecať, keď sa nemá u koho alebo sa hanbí či bojí. to nie je nič len akýsi podivný druh spovede bez kostola a kňaza.
podla mna je psycholog potrebny len vo fakt vaznych situaciach...ked deti stratia rodicov, niekto bude ucastnikom smrtelnej nehody a pod...vtedy mozu pomoct...
ale ze by mne niekto kecal do mojich depresivnych stavov a mojho sposobu myslenia- tak to teda nikdy! nikdy by som nedopustila, aby mi niekto trepal halusky do hlavy a ja mu za to este platila...
ja som u psychológa bola a to som ani nemala vážny problém, len som potrebovala, aby ma niekto naučil správne dýchať v strese bola som tam asi dvakrát a bohate mi stačilo fakt silno "odborné"
Navyše oni majú na to nejaké vzorce alebo čo, že ktorá hláška čo znamená a pritom to vôbec nemusí byť pravda, na každého platí niečo iné a je to kravina, aby hocikto vravel, že keď povieš niečo, tak to určite znamená niečo iné, pretože ten človek to na rozdiel od rôznych väčšinových falošných kreténov môže myslieť naozaj presne tak ako to vraví.
Bola som u dvoch. prvý riešil čisto len konrétny problém, prečo som u neho bola..
a druhá. tak to som tam išla na základnej, že na akú školu mám ísť a akým smerom sa mám uberať.. a povedala úplne odveci - že mám ísť na gymnázium orientované na matematiku a chémiu... úplne celé zle a chodím na obchodnú a som celkom aj rada..
@etelnair Lieky moze predpisovat len lekar. Pyschologovia maju titul Mgr takze nie su lekari. Jedine ze by to bol lekar pracujuci na pozicii psychologa, ale to by bol uz psychiater Pycholog ti moze tak maximalne odporucit nejake lieky co sa daju kupit bez receptu
Ale bez vážneho problému by som išla aj kedykoľvek teraz, strašne ma zaujíma, ako prebiehajú sedenia, koľko porúch by mi diagnostikovali.. A či by psychológ zistil, že si z neho celý čas nehorázne uťahujem.
@narazuvudornaa rozpraval by sa s tebou tak ze keby nemal diplom na stene ani nezistis ze je psycholog a nakoniec by taku sumu zajebal ze by ta ta sranda presla
mám skúsenosť len so psychiatrom.. viem, že je v tom rozdiel ale ak mám problém, stále sa snažím nájsť iné riešenie (známy, vo mne samej atď atď) a buď sa to vyrieši, alebo prejde do tak drastického štádia, že psychológ je v takom čase už len na dve veci...
jo a mimochodom... veľmi tu neuznávate prácu psychológov skor o psychiatroch si myslíte, že sú to ,,ozajstní´´ doktori...
Koľko z vás bolo u psychiatra? Podľa mňa, sú ešte horší ako psychológovia ... Nie len že vás ešte viac zdeptajú svojim chladným alebo umelým prístupom okrem toho si vypočujú 2-3 vety (z 50tich čo im chcete povedať aby to bolo pravdivé) a na základe nich vás posielajú na psychiatriu... odmietnete? strčia vám do ruky tabletky a prstom ukážu na dvere... veď majú predsa ďalších ľudí...... len toľko pre vás ,,optimistov´´
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ale ani za svet to nepoviem rodicom a ani psychologovi
moje problémy sú zatiaľ príliš banálne takže si ich viem vyriešiť aj sama
a naj psycholog je z filmu "dobry Will Hunting" =D
Ale je pravda, že skôr by som to povedal psychológovi ako rodičom. =D
Smola niektorych psychologov je ze ich zamestnanie, casto ich pohlti a nevedia sa zaradit medzi "normalnych" ludi casto len analyzuju a skumaju .....choroba z povolania
Uloha psychologa je pomoct sa vyrovnat z realitou ako takou. Napr. ak ti nahle umrie mama alebo ak zistis ze mas rakovinu a pod.
ale ze by mne niekto kecal do mojich depresivnych stavov a mojho sposobu myslenia- tak to teda nikdy! nikdy by som nedopustila, aby mi niekto trepal halusky do hlavy a ja mu za to este platila...
Je pravda, že psychológ je "iný" typ lekára, musíš mu najmä dôverovať, takže tam si treba dobre vybrať. Nie každý ti "sadne".
a druhá. tak to som tam išla na základnej, že na akú školu mám ísť a akým smerom sa mám uberať.. a povedala úplne odveci - že mám ísť na gymnázium orientované na matematiku a chémiu... úplne celé zle a chodím na obchodnú a som celkom aj rada..
Nic v zlom ale sa mi pacia vase skreslene nazory,
a bohuzial vazne je to tak ze vela psychologov hovno vie!!!!!!!!!!
Koľko z vás bolo u psychiatra? Podľa mňa, sú ešte horší ako psychológovia ... Nie len že vás ešte viac zdeptajú svojim chladným alebo umelým prístupom okrem toho si vypočujú 2-3 vety (z 50tich čo im chcete povedať aby to bolo pravdivé) a na základe nich vás posielajú na psychiatriu... odmietnete? strčia vám do ruky tabletky a prstom ukážu na dvere... veď majú predsa ďalších ľudí...... len toľko pre vás ,,optimistov´´