skôr sa prikláňam k dôverovaniu.....zatiaľ som s nimi zlé skúsenosti nemal, a ak by som si nevedel nájisť inú uspokojivú robotu, tak som rozmýšľal aj nad vstupom do radov polície
ACAB... to už hovorí aj moja mama (česť výnimkám). Najhorší sú mestský policajti - k tým sa dostane hocikto, takže väčšinou je to tá najväčšia chamraď.
Potom samozrejme dopravný - buzerácia s cieľom vybrať čo najviac na pokutách. Obviňovanie zo skutkov, ktoré ste nespáchali a vyhrážky o zadržaní vodičáku, aby vodič pod tlakom a stresom vytiahol €uráče.
gorily/pesiacikovia, ktori zneuzivaju svoje kompetencie, v drvivej vacsine si interpretuju zakony po svojom nespravnym sposobom, casto si ich aj sami vymyslaju. kedze patria vsetky tieto organy cinne v trestnom konani pod stat, nemozno sa domahat ziadnej spravodlivosti.
Že policajti každé ráno vstávajú s heslom "pomáhať a chrániť" na perách, tomu by som moc neveril.
Že sa väčšina policajtov snaží zásadne miesto pospávania v aute na benzínke robiť maximum pre zvyšovanie bezpečnosti občanov by som tiež neveril.
Tiež neverím tomu, že absolútnou prioritou polície je presadzovanie zákona, aj voči samotným policajtom, aj voči rôznym druhom "sponzorov".
A že pokutovanie občanov má slúžiť samotným občanom, tomu absolútne neverím.
Napriek tomu všetkému, keď vidím heslá typu A.C.A.B, alebo slová o polícii ako prirodzenom nepriateľovi, tak sa so zvrašteným výrazom škrabem po hlave.
Prítomné neduhy polície a extrémne názory na políciu považujem za do istej miery opačné strany tej istej mince. Myslím, že človek, ktorý má vo zvyku dať pri každej možnej príležitosti najavo, že políciou a policajtmi bez rozdielu úplne opovrhuje, celkom dobre zabezpečuje, že páni policajti až tak na občanov myslieť nebudú, keď sú občania takíto.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
odmalička keď vidím policajtov, tak mám zlý pocit, aj keď nerobím nič nelegálne. (policajti, dopče dopče)
Potom samozrejme dopravný - buzerácia s cieľom vybrať čo najviac na pokutách. Obviňovanie zo skutkov, ktoré ste nespáchali a vyhrážky o zadržaní vodičáku, aby vodič pod tlakom a stresom vytiahol €uráče.
Dobrý článok ako sa (ne)baviť s policajtmi: » www.autoweb.cz/ridici-naucte-s...
nasrat.
Že policajti každé ráno vstávajú s heslom "pomáhať a chrániť" na perách, tomu by som moc neveril.
Že sa väčšina policajtov snaží zásadne miesto pospávania v aute na benzínke robiť maximum pre zvyšovanie bezpečnosti občanov by som tiež neveril.
Tiež neverím tomu, že absolútnou prioritou polície je presadzovanie zákona, aj voči samotným policajtom, aj voči rôznym druhom "sponzorov".
A že pokutovanie občanov má slúžiť samotným občanom, tomu absolútne neverím.
Napriek tomu všetkému, keď vidím heslá typu A.C.A.B, alebo slová o polícii ako prirodzenom nepriateľovi, tak sa so zvrašteným výrazom škrabem po hlave.
Prítomné neduhy polície a extrémne názory na políciu považujem za do istej miery opačné strany tej istej mince. Myslím, že človek, ktorý má vo zvyku dať pri každej možnej príležitosti najavo, že políciou a policajtmi bez rozdielu úplne opovrhuje, celkom dobre zabezpečuje, že páni policajti až tak na občanov myslieť nebudú, keď sú občania takíto.