zapisala by som sa do zuš-ky na hodiny klavira lebo sa mi to strasne paci, niekto by povedal ze nikdy nie je neskoro ale teraz uz na to nie je cas, a este par inych drobnosti ale pri tych si vzdy poviem ze asi to tak malo byt...
mať túto schopnosť stále, ako v princovi z perzie, tak by som zrejme skúšal adrenálinové športy pri ktorých sa dá zabiť a potom vrátil čas späť
alebo by som skúsil zmeniť 1 rozhodnutie z detstva a uvidel by som, čo by sa stalo...
podľa mňa by sa tým 1 rozhodnutím z minulosti zmenil celý môj život a nebol by vôbec taký ako je teraz... tí čo videli butterfly effect vedia
@smejkap videla si butterfly effect /osudový dotyk/ ?? až nie, tak si ho určite pozri, presne táto otázka sa tam rozoberá ale iba 1ku.. ostatné diely sú o podobnej myšlienke ale strašná kravina
@kolivideam viem, ze je takychto for kvantum, ale ludia sa casom menia a robia veci, ktore by zmenili namiesto tych, co napisali do inych for tohto typu.
Aby som sa priznala, tuto otazku som polozila kvoli tomu, ze dnes som si uvedomila, ze som mala mat termin a ja tu sedim, mam 59 kil a 300 gramov cokolady a niko
...no tak to je nadlho.. len môžem tak v krátkosti, že tak dva roky späť, než som sa spoznal s takými tromi skvelými ľuďmi, s ktorými už dnes sa stretávam tak maximálne dvakrát za rok čo mohlo byť všetko všetko úplne inak
určite by som sa vrátil 2 roky dozadu, zostal vtedy s kamošom dlhšie v bare a spolu by sme odišli v dobrej nálade domov... možno by nebol sadol opitý do toho auta a nezabil sa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
alebo by som skúsil zmeniť 1 rozhodnutie z detstva a uvidel by som, čo by sa stalo...
podľa mňa by sa tým 1 rozhodnutím z minulosti zmenil celý môj život a nebol by vôbec taký ako je teraz... tí čo videli butterfly effect vedia
@smejkap videla si butterfly effect /osudový dotyk/ ?? až nie, tak si ho určite pozri, presne táto otázka sa tam rozoberá ale iba 1ku.. ostatné diely sú o podobnej myšlienke ale strašná kravina
@purpledrug666 ďakujem že si šla aj ty, lebo keby si nešla ja by som sa tam ani nedostala aj keď ma volali :/
Aby som sa priznala, tuto otazku som polozila kvoli tomu, ze dnes som si uvedomila, ze som mala mat termin a ja tu sedim, mam 59 kil a 300 gramov cokolady a niko
ale ta už neč teraz
neviem furt mi to vieš doebať, sorry proste to už neni moja chyba :/ ja nemožem zato čom ste sa s ním pohádali!!!