Keby patrili nejakej slušnej rodine, alebo dôchodcovi tak ich vrátim. Kebyže niekomu, kto si ich viditeľne nezaslúži, alebo by ich nepostrádal, tak si nasledujúci týždeň žijem jak král.
Podľa toho o koho by išlo. Keď nejaký známy, jasné že mu vrátim. Ale keď niekto cudzí ? Prečo by som mal vracať ? Má si dávať pozor na svoje veci. V momente keď padli na zem, už nie sú jeho.
mne sa už neraz stalo,že som videla,ako niekomu vypadli peniaze a išla som za ním a vrátila som ich.jednoducho ma nikdy nenapadlo si tie peniaze nechať,lebo viem,že keby sa to stalo mne a niekto by mi ich tiež vrátil,bola by som mu nenormálne vďačná...
a ak by som si ich nechala a niekomu tým ublížila,neverím,že by mi to mohlo priniesť šťastie.
neverím v šťastie ktoré je konané na úkor niekoho iného,ak by malo moje šťastie niekomu spôsobiť utrpenie...
Krádež by to bola len v prípade, ak by ten dotyčný v tom momente povedal - áno, to sú moje peniaze. Lenže aj to je zase otázkou dokazovania. Musí mať opísané číslo bankovky, inak ti nemá ako dokázať, že to je jeho bankovka. Tak ako on tvrdí, že je jeho, ja tvrdím, že je moja. Je to tvrdenie proti tvrdeniu. A v takom prípade sa stále prikláňa na stranu obžalovaného.
Iná vec by bola, ak by ma pri tom videli aj svedkovia alebo by som mu zobral celú peňaženku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ak som však mal svedka, tak by som mu dal 50 aby bol ticho
a ak by som si ich nechala a niekomu tým ublížila,neverím,že by mi to mohlo priniesť šťastie.
neverím v šťastie ktoré je konané na úkor niekoho iného,ak by malo moje šťastie niekomu spôsobiť utrpenie...
Iná vec by bola, ak by ma pri tom videli aj svedkovia alebo by som mu zobral celú peňaženku.
Inak tomu sa hovorí slušnosť