ja darcekov...ked som bol maly, tak som si vianoce bez darcekov nevedel predstavit, ale tento rok nechcem pod stromcek vobec nic...nic ma nenapada, co by som chcel...teda nejaka trava by bodla, ale to nemozem chciet od mamy...teraz mi pri vianociach ide hlavne o tu atmosferu, ta je nenahraditelna...no posledne tri roky som mal depky na vianoce, tak dufam, ze tento rok sa to zmeni...
Ničoho, všetko to tvorí celok.. Bez každej z týchto "ingrediencií" by boli Vianoce o čosi ochudobnené A to nie som nijaký materialista, ale darčeky sú skrátka jedným zo symbolov Vianoc a nevzdala by som sa ich o nič radšej než zvyšných dvoch symbolov.
K Vianociam síce patria všetky spomínané veci, ale proste Vianoce kedy by sme nemali tú tradičnú Vianočnú večeru - pri sviečkach, koledách a rozsvietenom vianočnom stromčeku si neviem predstaviť. Áno, koláče, rybu aj zemiakový šalát si môžeme urobiť kedykoľvek, ale nikdy to nebude tá vianočná kombinácia naraz aj s tradíciami (rozdeliť si orech, jablko, oplátku) a najmä s atmosférou... To by mi proste chýbalo...
A rovnako si neviem predstaviť že by som na Vianoce nebola s mojimi blízkymi...
vzivote by som sa nezdal darcekov vianoce su hlavne o pocitoch a tie su dobre len vtedy ked nieco pekne dostanem vecera ma netrapi prezil by som aj bez nej...ryby nelubim, z babkinho salatu sa furt len prezerem a z jej kolacov grciam, no treba mi to? a zvyky nejake bohvieake nedodrzujeme
blizkych by som sa nevzdala urcite bez tych by som bola stratena..kolace sice k Vianociam patria ale ta vecera....tu mam rada..taka super atmoska pri naj takze by to boli tie darceky....presa len darceky dostavam pocas celeho roka..len nie v takom mnozstve
darčekov. jednoznačne. aj tak to čo chcem dostať nemôžem, lebo to stojí cez päť litrov a nikto koho poznám sa nachádza v takej prajnej finančnej situácií, aby mi to mohol na vianoce podarovať. a všetko ostatné k životu dôležité mám. tá rodina je síce niekedy strašná, ale niet nad pocit, že si spoločne sadáme za ten stôl...je to jediný čas kedy sme aspoň na chvíľu rodina a potom sa to zas všetko zbúra. a jedlo tiež nie je bohvieako dôležité, ale menej sú darčeky.
V podstate všetkého. Dačeky ani nedostávam, čo sa týka jedla, to tiež nemám rada, lebo ked chcem zákusok tak si ho kúpim aj každý deň a takisto si kúpim alebo urobím aj šalát, rezne, rybu a tak dalej....
Nechápem význam toho nárazového prežierania sa.
A blízkych, tak jedného by som sa vzdala veľmi rada a ostatných už tak veľmi nie, ale vedela by som si predstaviť vianoce aj bez nich, ak by to mal byť len 1 deň.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
A rovnako si neviem predstaviť že by som na Vianoce nebola s mojimi blízkymi...
Nechápem význam toho nárazového prežierania sa.
A blízkych, tak jedného by som sa vzdala veľmi rada a ostatných už tak veľmi nie, ale vedela by som si predstaviť vianoce aj bez nich, ak by to mal byť len 1 deň.