Ja som síce u terapeuta nikdy nebola, ale keď si pozriem moje návštevy doktorov, tak ženy sa ku mne vždy správajú veľmi arogantne a neviem prečo muži sú v tomto oveľa príjemnejší... Tak na základe tohto by som terapeuta asi radšej volila muža (ale možno som len doteraz na ženy mala smolu no)
normálne sympatizujem s mužmi viac aj gynekológa by som si vybrala radšej muža ale myslím že psychoterapeut aby ma vedel lepšie pochopiť J kvôli hormónom avcíteniu sa do ženskej logiky tak by to musela byť žena..
neviem sa rozhodnut. mozno by som zvazil podla toho, co by som chcel riesit. ale aj tak si myslim, ze na pohlavi tak moc nezalezi a prekvapuje ma, kolki to tu riesite.
mal som len zenu psychia3cku, ale bolo by mi to 1, podstatne su skusenosti. napr. teraz poskulujem po 1 chlapovi. keby som mal nejake vacsie problemy, tak urcite jeho si zvolim. nastastie si uz skoro 10 rokov viem pomoct sam @tasara@14 muzi su citlivejsi gynekologovia ako zeny, vraj
Najlepšie psychologičku.. Tá by ma vo zdôverených veciach vedela pochopiť a pozrieť sa na to lepšie ako chlap, pre ktorého by som bol len divný a nepochopený. Ale aj to je to, že musí to byť ozaj dobrý psychológ, inak budem aj u ženy nepochopený.
@priekala@18 by ma zaujimalo preco tak uvazujes, neobavas sa skor, ze by si nevedel psychologicku odosobnit od toho ze je zena? Preco si myslis ze pre psychologa by si bol "divny a nepochopeny"?
k teme, zatial obaja moji terapeuti boli muzi a to je asi dobre pretoze si uvedomujem ze ak by to bola psychologicka tak to moze sposobit u mna konkretne problem v terapii.
@41unrealboy14@19 no nakoľko môj psychologický problém by spočíval v socializácii, medziľudských vzťahoch, rodinných vzťahoch a v partnerských vzťahoch, tak si myslím, že viac by sa do toho vedela vcítiť žena a povedať mi správny pohľad na vec a riešenie problémov. Ale nepoznám moc psychológov, tak to som iba tak usúdil nakoľko ženy sú také mieromilovnejšieva majú skôr snahu pomôcť.
@priekala@21 Vidis a ja mam naopak dojem, ze ma vo vsetkom chapu a snazia sa mi viac pomoct prave muzi A to myslim teraz aj celkovo vseobecne vo vztahoch. Zenu psychologicku som zazila pred 15 rokmi a bola to hroza
@azizi@24 ja som zažil pred necelým rokom tú lokálnu psychologičku a tiež to bola hrôza a ešte navyše.. Rady a povedačky ako od kohokoľvek alebo keď si dávajú kamaráti návrhy na riešenie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
kazda moznost spravna ak s nou zacnem romanticku vzajomnost
@tasara @14 muzi su citlivejsi gynekologovia ako zeny, vraj
k teme, zatial obaja moji terapeuti boli muzi a to je asi dobre pretoze si uvedomujem ze ak by to bola psychologicka tak to moze sposobit u mna konkretne problem v terapii.