Keby ste sa mohli prevteliť do filmovej postavy ..
Ktorá by to bola? Povedzme, že celkový dej aj osudy jednotlivých postáv by ste mohli ovplyvniť svojimi interakciami. Ako by ste chceli zasiahnuť do deja toho filmu?
Trója (2004), Achilles ... nezúčastnil by som sa posledného útoku na mesto a odišiel by som späť do Grécka aj s Briseis
alebo Avatar (2009), Jake Sully ... tam by som nemenil nič, prevtelil by som sa do avatara a žil život v nedotknutej prírode
DiCaprio, v nejakej úlohe do ktorej dá všetok svoj úžasný temperament a afektovanosť... Včera som nadával a potom som si večer pozrel Vtedy v Hollywoode. Zistil som že keď som rozhorčený som uplne rovnaký Ale tiež Letec... DiCaprio je výborný v mnohých filmoch.
Inak velmi pekný popis v profile a páči sa mi tam aj Audrey. Najradšej ju mám v Prázdninách v Ríme.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
alebo Avatar (2009), Jake Sully ... tam by som nemenil nič, prevtelil by som sa do avatara a žil život v nedotknutej prírode
Jj Avatar je tiež jeden z mojich obľúbených filmov, súhlasím , no Jake si to naplno vynahradil v druhom diely
Inak velmi pekný popis v profile a páči sa mi tam aj Audrey. Najradšej ju mám v Prázdninách v Ríme.