Keby ste sa mohli znova narodiť, čím by ste chceli byť?
Práve ste zomreli a rozhodujete sa, čo sa chcete v ďalšom živote naučiť... takže kým by ste chceli byť? Môžete meniť pohlavie, sociálny status, hociktoré miesto na zemi, čo len chcete
Mala by som meter osemdesiat a 45 kg... Nemala by som prsia a bola by som prirodzená blondínka a narodila by som sa v Anglicku nejakej vplyvnej bohatej rodinke
chlap a k tomu homosexuál... ale keď tak nad tým uvažujem, tak u opačného (v tom prípade rovnakého) pohlavia by som mala ešte menšie šance ako teraz, kebyže vyzerám ako teraz (len v mužskom vydaní)
@dzeejn Včera bola na rádiu Devín práve táto otázka.
Čo by som zmenil.Možno nič,aby som nenarušil časopriestorové kontínuum a možno to,že by som nechcel byť upalený.Prípadne by som nariadil presun rádu do bezpečnejšej oblasti.Ale hlavne by som bral túto postavu,pretože pre mňa ako,historika predstavuje celý Templársky rád (nielen Molay) nesmierne zaujímavú oblasť dejín.
@pokikko čisto si to len vyskúšať, pretože v tomto živote môžem byť čímkoľvek chcem, kebyže sa poriadne snažím, ale chlapom nie (ak sa teda nenechám preoperovať
@krampus môže byť ja by som teda potom ako pápež vás rada pozorovala a snáď vám dala väčšie právomoci hehe
a podľa mňa sa templári určite stretávajú aj dnes, tak sa infiltruj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale ani teraz nemam od nej daleko
..kvak..
A dnes som počul takú skvelú alternatívu, ktorá sa mi zapáčila.Chcel by som byť mydlom Adriany Sklenaříkovej.:p
a čo by si zmenil, kebyže si templárskym veľmajstrom?
myslím, že cirkev má väčši moc meniť..
ja by som chcela byť asi pápežom teda..
Čo by som zmenil.Možno nič,aby som nenarušil časopriestorové kontínuum a možno to,že by som nechcel byť upalený.Prípadne by som nariadil presun rádu do bezpečnejšej oblasti.Ale hlavne by som bral túto postavu,pretože pre mňa ako,historika predstavuje celý Templársky rád (nielen Molay) nesmierne zaujímavú oblasť dejín.
@krampus môže byť ja by som teda potom ako pápež vás rada pozorovala a snáď vám dala väčšie právomoci hehe
a podľa mňa sa templári určite stretávajú aj dnes, tak sa infiltruj