já bych najala nějakýho nájemnýho vraha a dala povraždit svojí rodinu xD Ale to by mi už muselo bejt osumnáct a v tom věku by mi vražda rodičů apod. k ničemu nebyla...
Asi by som si ich zatiaľ nechala a postupne míňala na cestovanie, ale nie všetky. A žiaden chuj by so mnou nešiel! Nech si ide sám zo svojho, keď chce, ja nikomu nič platiť nemienim!
ja by som niečo darovala UNICEF,niečo dala rodičom a s kamarátom sme sa dohodli,že ak niektorí z nás vyhrá loto tak tomu druhému kúpi byt.takže ešte ten byt.a snáď by sa aj mne niečo zvýšilo.
@dconan Jedine keby to bol nejaký historik umenia, ktorý by vedel rozprávať aspoň desiatimi európskymi rečami, tak to by som ho zatiaľ vzala, lebo by to bolo pre mňa výhodné. A potom by šiel do riti (nie mojej, ja tam mám ten hranolkovač).
pekny plazovy domcek na ibize,pre rodicov dom na vidieku,samozrejme ze na slovensku ,rolls royce,helikopteru,jeden z tych ostrovov na dubaji,nekrestansky drahy byt v L.A. a new yorku,niekolko akcii applu,zvysok investoval niekde inde a co sa zvysi zasijem do paplonu ..
Niektorí ľudia (väčina0 sú takí nemožní, že to utratia na doolenky alebo nejaké blbosti. Prečo to neinvestujú do podnikania? Spravia v Blave nejakú kanceláriu, ktorú budú prenajímať a z toho budú ďalšie prachy, z ktorých môžu zasa podnikať a potom si môžu utrácať na somariny a nemusia toľko pracovať...
poplatit vsteko coo treba, dom, auto a podobne popripade nejake hluposti ale uzitocne hluposti mozno by som kusok dala aj na zmenu image saka el asi ne bo mne ani plastika nepomoze
Kupil maly ostrov nedaleko civilizacie.Zobral nan priatelov kt. by tam chceli so mnou byvat, dake peniaze odlozil a ostatok daroval ludom kt. to maju v zivote tazke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
kupila by som
jeden apartman na strbskom plese, jeden z tych sklenenych kociek pri hviezdoslavovi
novy bytik na dlhych dieloch (BA)
neake slusnucke auticko, ziaden superdrahy sportiak
a cestu na velknocne ostrovy, novy zeland a island x)
učil by som hlavne robiť peniaze pre peniaze a nie kúpiť si drahý športiak= naklady-vysoká spotreba, poistenia...
a potom žiť z peňazí ktoré ti vyrobili peniaze
to je tiež alternatíva
To by boli MOJE prachy, nech si všetci naserú, nič by som im nedala!
zohnal by som si svoj byt/domcek a nastahoval tam + zariadil
išiel by som do kolumbie a robil by som kokovéhobaróna...Pablo Escobar II.
poprípade by som to prepil na kube...
Ale viem ze by som zaplatil kamoske plasticku operaciu aby jej neostala nijaka jazva po tej operacii ktorou nedavno presla.