walking dead ta chytil ? ....snazil by som sa co najrychlejsie dostat niekde daleko od civilizacie, idealne severska divocina alebo Sibir, kde by som zobral len hrstku najblizsich, ktorym viem, ze sa da verit a spolu by sme sa tam snazili nejako prezit ci uz dopestovanim nejakych plodin, chovom zvierat alebo ich lovom... Nikoho dalsieho by som len tak asi prijat do nasej usadlosti nechcel, kedze v tej dobe by kazda dalsia osoba zvysovala svojim sposobom riziko.....Zili by sme v lese v par postavenych zruboch, ktore by boli casom obohnane palisadami pre vacsiu bezpecnost. Kedze by sme boli dalej od ludi, stretnutia so zombikmi by boli ojedinelejsie, aspon dufam A ofc, mali by sme nejaky dopravny prostriedok, snazil by som sa ziskat kone, pretoze obcas by bolo urcite nutne zist aj do mesta po zasoby.
Po prvom dieli Walking dead som sa opýtala manžela, či by ma zastrelil, keby sa zo mňa stal chodec/mrtvák/kúsač/akokoľvek inak ich volajú len nie zombík a on bez mihnutia oka odvetil,že áno
Ja by som sa asi zastrelila sama, nechcela by som žiť v takom svete.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ja by som sa asi zastrelila sama, nechcela by som žiť v takom svete.
aj tak by som sa dlho nedozila bez mediciny