ale mam to v plane ked si nasporim cash na letenku do pariza najdem byt kupim a potom tam budem byvat ... ja mam normalne rebricek co spravit ked budem moct sa odstahovat
c.1 letenka do pariza
c.2 byt v parizi
c.3 kupit scooter stella
c.4 zamestnat sa v restauracii a najst si zenu a umret pri vyhlade na eifelovku .........
áno, zrovna sme včera s mojim priateľom sa o tom rozprávali že by sme začali žiť úplne odznova, úplne niekde inde daleko preč medzi ľudí kde nás nikto nepozná..
Niekedy by bolo skvele keby sa dalo vsetko hodit za hlavu a zacat zit od znova ako niekto iny, no bohuzial sa to neda a preto sa musime vysporiadat s tym co pride... co uz
Občas, keď je mi hrozne, by som rada odišla niekam do hôr a žila len tak, bez civilizácie. Dá sa to, aj v dnešnej dobe, človek sa síce veľa toho musí naučiť, ale zvládnuť sa to dá. To, čo ma tu drží je fakt, že aj keby tam som mnou niekto šiel, po čase by som sa tam necítila dobre, lebo som spoločenský človek.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
kedysi som mala také "stavy", že by som šla bez váhania preč od všetkých
ale teraz by som asi nedokázala od niektorých ľudí len tak odísť..
Ee! Som presvedčený, že šťastie je prenosné.
Chuchvalec
c.1
letenka do pariza
c.2
byt v parizi
c.3
kupit scooter stella
c.4
zamestnat sa v restauracii a najst si zenu a umret pri vyhlade na eifelovku .........
Okolkolnosti, ktore to sposobuju nazvime proste premenne. Su to vsetky prvky, ktore nezavisia od nas ,ale od inych, alebo od nahody.
Ak ma nejaky plan az prilis vela premennych . s najvacsou pravdepodobnostou nema sancu na uspech..........
nie