Kebyže mate zajtra cestovat na dovolenku lietadlom, ale dnes večer by ste mali taky sen v ktorom by sa vaše lietadlo malo zrutit do mora, tak ako by ste nato zareagovali ?
No neviem,bol by som na pochybách...je pravda,že nemám rád výšky a z lietania mám obavy,čiže ak by som mal niekam letieť,už asi dva dni predtým by som stresoval a tak je prirodzené,žeby mi to podvedomie ukázalo aj v spánku v podobe takéto katastrofického sna,vôbec by to nemuselo byť nejaké proroctvo,ale aj napriek tomu by mi v hlave vrtala tá nepríjemná myšlienka:Čo ak to nie je len výplod fantázie? Čo ak je to znamenie? No neviem,ako by som sa rozhodol....
Ja som momentalne na tom asi tak ze by mi to bolo fuk aj v pripade ze by to nebol sen ale trebars pred mojim letom by padlo nejake lietadlo alebo nieco...ved by bol pokoj a smrt by bola pekna
Ja som zatial letela len raz (teda 2x lebo aj spat) a sla som sama a meskalo mi lietadlo par hodin a ani to so mnou nepohlo dokonca som mala aj take diabolske myslienky ze keby sa nahodou dostanem inde alebo hocijaka blbost ze si to riadne uzijem lebo ten pocit volnosti musi byt super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ja som zatial letela len raz (teda 2x lebo aj spat) a sla som sama a meskalo mi lietadlo par hodin a ani to so mnou nepohlo dokonca som mala aj take diabolske myslienky ze keby sa nahodou dostanem inde alebo hocijaka blbost ze si to riadne uzijem lebo ten pocit volnosti musi byt super