niekde som čítala, že keď človek prestane vidieť na 1 oko, postupne oslepne aj na to druhé, tak neviem .D
ale zas, kebyže mám záruku, že tým druhým budem vidieť perfektne (lepšie ako teraz.D), tak asi to oko
je to jasné ... oči sú to najdôležitejšie čo v živote máme, je to dar a treba si ho ctiť ... žiadny zmysel nie je dôležitejší ako tento čiže tohto nikdy ! ...
ruky hm ... neviem si predstaviť že by som nikdy už nehral na klavír, nemohol chytiť ženskú tvár a pohladiť ju oboma rukami, prechádzať prstami cez vlasy, držať v náručí niekedy svoje dieťa alebo len niečo robiť, urobiť, vytvoriť ... ruky? nikdy
a čo nohy? ... rád síce chodím ale poznám v okolí človeka ktorý žije bez nohy a používa barle ... velmi málo mu to zhoršilo schopnosť žiť (samozrejme zmenilo negativne to sa poprieť nedá, ale oproti ostatným je to to najmenšie zlo)
nohu ani za nič...chvíľu som rozmýšľala nad ľavou rukou (posledné dni sa snažím jej dávať vyše roboty lebo je fakt ľavá! ) ale i keď sa to nezdá tak by bolo zle nedobre... (hodí sa: omfg písať jednou rukou!)
a jedno oko mi ostane, núže pohodys
@9 oči sú dar? ak ostaneme v rovine "daru", tak potom nohy ktoré ti pomáhajú sa presúvať a ruky ktoré ťa kŕmia darom nie sú?
@zdasati to sa ti asi len zdá lebo malíček slúži ako opora.. ak si si všimol, tak malíček je jediný článok nohy chodidla otočený smerom dovnútra, tympádom výrazne dopomáha k balancu tela
Všetci radšej davaju ruku jak nohu WHY? veď protézy na nohu su furt kvalitnejšie než na ruku.. vždy radšej nemať nohu a mať hoci tú fajnú športovú protézu jak nemať ruku a mať tú spomalenú robotickú + už nikdy nebudete ňou nič cítiť..
Ja by som oko asi dal ale s tým že by som nosil dajaku super sexy pásku cez oko alebo by som si kúpil akrilové oko inej farby než by bolo moje zdravé oko
jednoznačne nohu..prísť o jedno oko a nevidieť periférne..alebo či za mnou niekto nestojí? a dokonca jedno oko je citlivé viac na farby,druhé na svetlo - tak sme sa to asi učili(mám to aj odskúšané .. ruky nikdy..bez rúk by som sa cítila ako bez hlavy super prirovnanie takžeee,ako tu už odznelo - ľavá noha.. @melancholik ty si skutočný?
@melancholik fúúú..ako ženy musia byť z teba hotové a stáť v rade ako na zmrzlinu pekný,inteligentný,múdry,rozumný..atď..nebudem sa tu vykecávať..vytŕčaš z davu,počúvaj aké sú tvoje chyby? zdáš sa mi až rozprávkový ešte povedz,že sa voláš Martin a máš bieleho koňa
oko v zivote nie, po prve podla mna nikto z nas si ani len nevie predstavit ake tazke by to bolo vidiet len "obmedzene" s jednym, po druhe to ze to druhe budeme mat v case keby sme sa mali vzdat toho prveho neznamena, ze ho budeme mat navzdy...keby sa tomu druhemu potom cokolvek v zivote stalo, tak by som zostala slepa, a to je pre mna to uplne najhorsie.
a co sa tyka porovnania ruky/nohy - zda sa mi ze bez nohy je to obmedzujucejsie, predsalen, moct sa bez namahy pohybovat - o to by som sa naozaj nechcela pripravit.
bez lavej ruky, resp. s protezou by som to urcite nejak zvladla.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ale zas, kebyže mám záruku, že tým druhým budem vidieť perfektne (lepšie ako teraz.D), tak asi to oko
ruky hm ... neviem si predstaviť že by som nikdy už nehral na klavír, nemohol chytiť ženskú tvár a pohladiť ju oboma rukami, prechádzať prstami cez vlasy, držať v náručí niekedy svoje dieťa alebo len niečo robiť, urobiť, vytvoriť ... ruky? nikdy
a čo nohy? ... rád síce chodím ale poznám v okolí človeka ktorý žije bez nohy a používa barle ... velmi málo mu to zhoršilo schopnosť žiť (samozrejme zmenilo negativne to sa poprieť nedá, ale oproti ostatným je to to najmenšie zlo)
takže volím lavú nohu ...
mám z teba dosť už!
myslené v dobrom aspoň ?
a jedno oko mi ostane, núže pohodys
@9 oči sú dar? ak ostaneme v rovine "daru", tak potom nohy ktoré ti pomáhajú sa presúvať a ruky ktoré ťa kŕmia darom nie sú?
Ja by som oko asi dal ale s tým že by som nosil dajaku super sexy pásku cez oko alebo by som si kúpil akrilové oko inej farby než by bolo moje zdravé oko
@melancholik ty si skutočný?
čo som labuť, aby som sa nechal odkrajovať
a co sa tyka porovnania ruky/nohy - zda sa mi ze bez nohy je to obmedzujucejsie, predsalen, moct sa bez namahy pohybovat - o to by som sa naozaj nechcela pripravit.
bez lavej ruky, resp. s protezou by som to urcite nejak zvladla.
ale ďakujem, potešilo ma to
kto alebo čo je dokonalá bytosť? aká je definícia? niečo také predsa aj tak neexistuje