myslím, že musí hlavne chcieť. pokiaľ strašne moc chce, nemusí ani jedno z toho. avšak všetky tri faktory dosť ovplyvňujú všetko dianie, takže ak spraví všetky 3 kroky, pôjde to jednoduchšie : )
kde je vôľa, tam je i cesta...
vedzte, že Ježiš Kristus vás miluje, čaká na vás, aj keď vy Jeho nie...
stačí skutočne iba jedná vec, aby sa vám zmenil život, prijať Krista do svojho srdca, prijať Ho za svojho priateľa, ochrancu, dobrodinca...
vy ani netušíte o čo prichádzate, počali ste sa skrze Boha, k Bohu sa navráťte a budete naveky šťastný...
Urobte v živote konečne jedno a to najdôležitejšie rozhodnutie pre vašu spásu, obohaďte svoju dušu Telom Kristovým...
Pán s vami bratia a sestry!
V podstate prvé aj druhé .... Odsťahovať sa niekam ďaleko a zmeniť robotu (tak predsa z ďaleka nebudem dochádzať, to dá logiku ) a už s partnerkou je to jedno, buď si ju zoberie, alebo nájde novú, alebo zostane forever alone...
ani jedno, v prvom rade musí začať sám od seba zmena začína v každom človeku samotnom... ak odídeš do inej krajiny , nájdeš si inú prácu a novú frajerku, ale tvoje zmýšľanie bude rovnaké, tvoje správanie bude rovnaké, tak si vlastne nič nezmenil....
z daného výberu...
-útek je dosť vratkavý.... lebo aks i nebol schopny si doma vyriešiť svoje shit, tak musis predsa len cosi urobit aby sis si ich vyriesil tam... lebo to dobehne....
-vymena partnerky ako z kaluze pod okvap ja vôbec nevidim v tom nijaky zmysel
-a tá práca.... lebo clovek je väčšinou nespokojny zzo svojou praocu ale skrze "istoty" s tym nic nerobí....
A čo môjmu bytiu nejak napomohli? .) (nespomeniem všetko anie je to ani zoradene)
-postaviť sa strachu. A tým ho nejak prekonať .) strach je brzda. A väčšinou nie je tu a teraz
-zbaviť sa existencionalneho strachu, strachu zo smrti a čo ja viem čo
-vďačnosť. Najjednoduchšie a jednoduché a megafunkčné mantričky kt. zvladne každý noob .)
-neviaž lásku k niekomu ako proste vodítko... rozprúď ju v sebe a až potom ju dávaj. Sebe a každému .)
- "one wise person once told me, you know, life is actually a lot of easier as it seems to be, only you have to do, get the fuck of life´s way" .D niekedy netreba plán. Nebojuj proti životu a on ti vždy pomôže .)
-meditejšn
-zistenie že sme jedno a že doma je všade .)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
vedzte, že Ježiš Kristus vás miluje, čaká na vás, aj keď vy Jeho nie...
stačí skutočne iba jedná vec, aby sa vám zmenil život, prijať Krista do svojho srdca, prijať Ho za svojho priateľa, ochrancu, dobrodinca...
vy ani netušíte o čo prichádzate, počali ste sa skrze Boha, k Bohu sa navráťte a budete naveky šťastný...
Urobte v živote konečne jedno a to najdôležitejšie rozhodnutie pre vašu spásu, obohaďte svoju dušu Telom Kristovým...
Pán s vami bratia a sestry!
To ja som taký radikálny, že ja keď si zmyslím som schopný z ničoho nič radikálne všetko zmeniť
-útek je dosť vratkavý.... lebo aks i nebol schopny si doma vyriešiť svoje shit, tak musis predsa len cosi urobit aby sis si ich vyriesil tam... lebo to dobehne....
-vymena partnerky ako z kaluze pod okvap ja vôbec nevidim v tom nijaky zmysel
-a tá práca.... lebo clovek je väčšinou nespokojny zzo svojou praocu ale skrze "istoty" s tym nic nerobí....
A čo môjmu bytiu nejak napomohli? .) (nespomeniem všetko anie je to ani zoradene)
-postaviť sa strachu. A tým ho nejak prekonať .) strach je brzda. A väčšinou nie je tu a teraz
-zbaviť sa existencionalneho strachu, strachu zo smrti a čo ja viem čo
-vďačnosť. Najjednoduchšie a jednoduché a megafunkčné mantričky kt. zvladne každý noob .)
-neviaž lásku k niekomu ako proste vodítko... rozprúď ju v sebe a až potom ju dávaj. Sebe a každému .)
- "one wise person once told me, you know, life is actually a lot of easier as it seems to be, only you have to do, get the fuck of life´s way" .D niekedy netreba plán. Nebojuj proti životu a on ti vždy pomôže .)
-meditejšn
-zistenie že sme jedno a že doma je všade .)