áno a to vzhľadom na to,že nám už pár krát v noci niekto sliedil po dvore,ale akonáhle sa zažalo svetlo(je tam senzor aktivujúci sa pohybom) tak preliezli rýchlo plot
zamykáme vždy, mám pocit že je moja babka vrátnička... minule som dokonca šla vyniesť len smeti kusok od domu a musela som ísť oknom, lebo som kľúče nebrala
Zamykajú rodičia ale nechápem prečo veď máme zvonku guľu a dvere sa nedajú otvoriť ani planžetou to viem lebo ani hasiči si nevedeli rady jediná cesta dnu je cez okno (keď je otvorené samozrejme) ale to by musel byť nejaký assassin creed žeby vyliezol na tretie
my ich máme zamknuté celý deň, pokiaľ chcem nimi prejsť, proste si ich otvorím... alebo keď sú rodičia na záhrade tak len vtedy nie je zamknuté inak vždy aj dvere aj brána.
@tunidlo ja nevravim, ze to je strasne pravdepodobne, len informujem ze sa to da fakt lahsie...a aj ked je nieco velmi malo pravdepodobne, neznamena, ze to je nerealne..keby bola pravdepodobnost 0,001 tak tomu jednemu chudakovi nepomoze ze zvysnych tisic nevykradli, a take pripady uz urcite boli
Len, pokiaľ ide o efektivitu, tak ja osobne si myslím, že sa pri prepočítaní sa viac vyplýtva na zamykanie, ako sa zachráni majetku, ktorý by sa takto ukradol
@tunidlo ked sa vraciam vecer domov, a viem ze uz nik nepojde von, co byva vacsinou, tak tak ci tak musim ten kluc vytiahnut, aby som sa vobec dostala dnu, cize potom mi uz nerobi problem este raz nim pootocit, zvnutra
my mame branu zamknutu aj cez den (lebo su ludia ktory ti vtrhnu do domu bez ohlasenia aj ked su to taky ktorych by sme pustili ale tak je to trochu nevhodne podla mna) no a v noci zamykame aj vchodove
No, ja o sebe hovorím, že som antiparanoidný, niekto iný by to nazval ľahkovážnosťou ... A niektoré moje názory spojené s bezpečnosťou sú na diskusiu, ale za tým, že spiaci za dverami s guľou bez zamknutia som v dostatočnom bezpečí, prakticky rovnému tomu so zamknutím, si veľmi tvrdohlavo stojím
ja nezamýkam a dvere minule dokonca akosi sa nezabuchli a zobudil som sa na to,že mám niečo vlhké v spálni.a to ma oblízoval susedkin veľký pes, čo došiel na návštevu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
sa nikto neopovazuje ani priblizit k dveram, ne ich este silou-mocou otvarat
keď som sama doma ešte ich aj vymknem
filip
Inak mam maniu...zamknem na 2x plus na "motylika" (to cudo pod kluckou)a kontrolujem to stale ked idem okolo
A serú ma ľudia, čo zamykajú vchodové dvere, lebo si myslia, že ich to strašne ochraňuje.
Potom to musím odomykať ľuďom, ktorí odo mňa idú večer preč a nemôžu sa dostať von.
@lenuli
A je strašne pravdepodobné, že v noci, keď spíš, ťa niekto príde vypáčiť a ty si to nevšimneš.
ok
Len, pokiaľ ide o efektivitu, tak ja osobne si myslím, že sa pri prepočítaní sa viac vyplýtva na zamykanie, ako sa zachráni majetku, ktorý by sa takto ukradol
a čo už, nech ma ukradnú aj z posteľou a najlepšie ak by to boli nejakí fešní lupiči ........filip
inak tu sa hodi toto od 00:25 po 00:38 hlavne
@finrod @tunidlo @adsy @patofbc @moonbeam @stahli @18miki18 @fuckingpositive @chingula @flysser @cupcake007
ludia a vy si akoze fakt myslite ze svet je krasny a bezpecny ci ako ?
No, ja o sebe hovorím, že som antiparanoidný, niekto iný by to nazval ľahkovážnosťou ... A niektoré moje názory spojené s bezpečnosťou sú na diskusiu, ale za tým, že spiaci za dverami s guľou bez zamknutia som v dostatočnom bezpečí, prakticky rovnému tomu so zamknutím, si veľmi tvrdohlavo stojím
@moonbeam aha no tak to chapem
@chingula neviem aka je to spodna brana ale ok