niečo sme sa učili o križení jednicov a dedenie jednotlivých znakov....podla tych vecí čo sme sa učili by nemalo mať dieťa žiadne immunné látky...ale nevem ako je to z alelami tých imunných látok
@5 to som nevedel takže potom je to iná vec... ale zase keď nemá v tele imunné látky ona ani on tak može mať v mlieku matka? ty vole normálne ma to zaujalo toto
Z čírej zvedavosti ako je to naozaj som použila google... @fialkasirotkova má pravdu - proti tomu sa očkuje, takže tie látky by mali mať obaja rodičia aj dieťa... ak nie, tak je to nejaká chyba v Matrixe pretože to očkovanie je medzi povinnými (teda konkrétne takto som to nenašla napísané, ale dosť to z toho textu vyplývalo...)
@8@galinka - no ja si to pamätám lebo viem že ma proti nej nikdy poriadne nezaočkovali - mala som niečo s tou chrastou ale potom som sa už k druhému očkovaniu nedostala
Ja som z toho bola popravde zmätená, lebo som čítala že očkujú sa novorodenci a ja si pamätám keď som dostala "pozvánku" na očkovanie proti tuberkulóze - akurát že najskôr robili nejaké testy na základe ktorých ma nakoniec ani neočkovali... A potom som sa prišla k časti že SR patrí medzi niekoľko štátov kde je odporúčané aj preočkovávanie
A aj o tom s tou chrastou tam písali, ale to už som nejako detailne neskúmala
my sme sa išli očkovať zo školy, ale potom keď som tam mala prísť zase tak tam nikto nebol tak som sa na to vytoto a zatiaľ som ju nedostala, musím poklopať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
@fialkasirotkova má pravdu - proti tomu sa očkuje, takže tie látky by mali mať obaja rodičia aj dieťa... ak nie, tak je to nejaká chyba v Matrixe pretože to očkovanie je medzi povinnými (teda konkrétne takto som to nenašla napísané, ale dosť to z toho textu vyplývalo...)
A aj o tom s tou chrastou tam písali, ale to už som nejako detailne neskúmala