dávala som ale už nedám pretože čím častejšie som takto cestovala tak som si všimla že stretala stále zlých istých a pýtajú peniaze len od “nepravidelných” cestujúcich čo som bola aj ja a vyzerám asi “milo” alebo že sa zľaknem a vždy dám, ale už som si povedala zme nie proste, nech si zarobia, veď sú tam stále a nakoniec ani nikde necestujú a keď aj, tak úplne bezpredmetne
Ja mam strasne zlu skusenost s cigánmi pytajucimi si peniaze, takže uz nedávam. Klamu a presne ako spomínala dz, sú na tych svojich flekoch kazdy den a vymýšľajú si príbehy. Raz som nedala jednej cigánke a kričala na mna a vulgarne nadavala este na pol ulice :/
Dávnejšie odomňa na stanici jeden pýtal, že "aspoň 50 eur" a k tomu mi ešte hovoril strašne srdcervúci príbeh som si vtedy len pomyslela, že aj mne by sa zišlo 50 eur
Nie, ja musim makat aby som si zarobil na to co potrebujem alebo chcem. Rovnako mozu pracovat aj zobraci. Vacsinou je to mlady a zdravy clovek co si kludne moze zarobit sam. Ano, som na nich zly
Nekázal Ježiš aby sme milovali aj svojich nepriateľov a boli dobrí aj k nevdačným a zlým ? Nekázal tiež o tom že kto ti berie plášť daj aj šaty ? Takže to tu naozaj nik z vás nieje kresťan ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov