Kolega doktor raz po konzumácii nadmerného množstva alkoholu pravidelne zvracia v ten večer, kedy alkohol konzumoval. Na druhý deň však pobehuje s indikačným papierikom a skúma konzistenciu zvratku...
@acvd43xa7w nikde nie je zakázané to nerobiť alebo nezúčastniť sa tak pomlč @pacesetter z toho čo napíšem nemôžeš posudzovať moje správanie, ale môžeš dokonale posudiť aku mam treba náladu
@paulomimoi hej, ale podla mna je dost logicke nevyjadrovat sa k niecomu, co sa ma netyka, ale ludia ako ty existuju zrejme vsade, a je mi vas luto, cauky!
ok, vsetci, co hlasovali za 1. 3 moznosti sa mozu rozlucit s tym, ze niekedy s nimi nieco budem mat @candy36@kittan vy hlavne este nemate co pit, deticky :-S
mne je vacsinou len rano tazko na zaludku, vygrcam sa raz a uz som okej a fungujem cely den uplne v pohode, ziadna opica ani nic mam vcelku fajnu toleranciu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale sa mi stáva aj že negrcjam, všelijaké opice mávam
@pacesetter z toho čo napíšem nemôžeš posudzovať moje správanie, ale môžeš dokonale posudiť aku mam treba náladu
@candy36 @kittan vy hlavne este nemate co pit, deticky :-S
preto sa uz velmi velmi moc neopijam, len tak akurat