Podľa toho o koho ide.....keď niekomu poviem 3x a furt si robí po svojom tak nemá zmysel vnucovať mu dáke skúsenosti atď... ale klasicky prvo zvolím 2hú možnosť a keď sa jedná o veci čo robí premňa a na 3tí krát si robí aj tak po svojom tak proste 1 a pošlem ho do prdele že si to spravím sám ....
to zalezi, ked cloveka nepoznam ho necham tak, ked ho poznam a viem, ze si poradit necha sa mu slusne snazim pomoct, ked viem, ze si poradit neda ho tiez necham tak, ale pokial ide o daku dolezitu, vaznu vec alebo sa to tyka mna, tak si stojim za svojim a zastariem sa do toho.
zivot cloveka nauci, ze ked si niekto nechce dat poradit a pomoct, treba ho nechat tak.
všetko záleží na konkrétnych okolnostiach ... napríklad mojej mame som sa to snažil vysvetliť sto krát kludne ... občas už aj s ,,vyletením,, ... a aj keď som v riešení problemov dosť dobrý tak existujú veci s ktorými nikdy nepohnem ... a ona je jedna z nich, žial
Ako kedy...
Snažím sa veci milo a ústretovo vysvetliť, ale veľakrát podlieham svojej netrpezlivosti a cholerickej povahe keď jednám s ľuďmi - najmä keď robia niektoré jednoduché úkony zložitým, neprimeraným a zdĺhavým spôsobom...Alebo keď im to vysvetlím a oni to stále nechápu...
nenavidim jebat do druhych, ze robia nieco zle. ci uz mu to ma pomoct alebo nie, stale sa mi zda, ze neviem najst prijatelnu formu oznamenia tejto veci...
Podla toho kde som a komu to hovorim. No niektory ludia su proste kokoti neschopny co proste nevedia spravit nic poriadne. Akurat s takym jednym som na brigade cize jemu kym neprijebem takt o asi nikdy nepochopi, len to potom bude cela brigada napicu lebo tam bude napatie medzi nami atd. tak sa snazim jebat nanho a robit s inymi chalanmi a nejak tych par tyzdnov co tam este pobudnem preckat.... Inak ale ked robim s kamaratom alebo tak tak mu normalne poviem ze robi picoviny a nech to robime inak lebo takto to je na cocot trak vacsinou sa dohodneme, len neznasam proste ked mi niekto povie ze to je jedno jebat nato takto je to dobre ked obidvaja vieme ze to vobec neni dobre spravene a ze budu nadriadeny picovat..vtedy fakt chytam nervy. Alebo este ked mame troch nadriadenych a kazdy povie ze mame nieco spravit inak to uz ma ide rozjebat tak im povim nech sa dohodnu lebo to uz je moc. Darmo, najhorsia vec je pracovat s kokotmi :} inak som ale uplne kludny mampicista
ľudí, ktorí sú opísaní v bode číslo jedna, máme v robote plnú riť a najradšej by som to všetko strielala, také sa ani nemali vyliahnuť -.- (jebliny zakomplexované sú to)
záleží od situácie, ak sa ma to nejako týka alebo výsledok danej činnosti ma nejako zasiahne, tak danému človeku vysvetlím, že je to zlý prístup a podobne ale ak sa ma to nejako netýka tak to nechám na ňom, navyše ľudia musia niekedy robiť veci zle aby sa z nich mohli učiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
zivot cloveka nauci, ze ked si niekto nechce dat poradit a pomoct, treba ho nechat tak.
Snažím sa veci milo a ústretovo vysvetliť, ale veľakrát podlieham svojej netrpezlivosti a cholerickej povahe keď jednám s ľuďmi - najmä keď robia niektoré jednoduché úkony zložitým, neprimeraným a zdĺhavým spôsobom...Alebo keď im to vysvetlím a oni to stále nechápu...
Bolševický Potrat.