Väčšinou nikomu, ale ak, tak jedine rodičom (najmä otcovi), pretože sú mi nesmierne blízki a viem, že oni tú informáciu nebudú nijak riešiť, pravdepodobne ju zabudnú a nie to, aby ju ešte niekomu ďalšiemu posúvali.
Ale inak som veľmi diskrétna a netreba mi ani hovoriť, že to nemám nikomu povedať. Viem posúdiť, čo je súkromné. A asi to kamaráti aj vedia, lebo sa mi zdôverujú aj s veľmi osobnými vecami Teraz mi napadá jedna z nich, ktorú som napríklad nepovedala ani otcovi (mojej najbližšej osobe), aj keď na to prišla reč (len som povedala, že je to niečo o čom nechcem hovoriť), lebo mi príde až moc osobná.
Zalezi. Ak sa ti dvaja nepoznaju tak je mozne ze to poviem najkamoske ale ofc a anonymizovanim udajov, len ze sa to stalo. Ak sa ti ludia poznaju tak nikomu.
akože nikomu to nevešam na nos, ale skôr s nejakou story to poviem a mena vymenim za ON alebo ONA .
Tak ak budeš mať niečo na srdci, tak sa môžeš ozvať
podľa toho čo, ale tie najväčšie tajomstvá som nepovedala nikomu, a keď už áno, tak najlepšiemu kamarátovi ale až po dlhom čase od kedy mi to tá osoba povedala
Záleží to najmä od veci. Ak ide o veľmi vážnu vec tak nikomu, ak o niečo ľahšie alebo nejakú trapošinu tak kamoške. Ale čím som staršia, tým skôr viem zachovať tajomstvo
Ja hneď ako sa dačo dozviem čo nemám nikomu hovoriť tak volám frajerovi aby som mu to vykecala výhoda je že u neho je každé tajomstvo tajomstvom. Nepovie to nikam dalej
Nemam to komu povedat a zabudnem na to hned, ostatni sa tou temou aj tak nezaoberaju, takze ma to ani nenapadne. Raz za rok stretnem cloveka tak isto to niekomu poviem...
Nie , nešírim ďalej , pre mna je dôvera veľmi dôležitá . Cením si ľudí , tých ktorí mi dôverujú a hovoria svoje tajomstva . A to ich viem neúrekom .
....
Inak , neviem či posobim tak dôveryhodne alebo ale ľudia mi hovoria o sebe všeličo a potom nakoniec práve tie slova , Nehovor to nikomu
Nemám rada, keď mi ľudia hovoria svoje tajomstvá. Ono mne sa stalo pár krát to, že niekto mi povedal napríklad niečo a vzápätí nikomu to nehovor.. A ja hoci som to nechcela nikomu povedať, tak mi to omylom ušlo, keď som sa rozprávala s niekým iným.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
to nepovedz,
môj život bol krátky a krásny,
až na jednu vec!
Tak ak budeš mať niečo na srdci, tak sa môžeš ozvať
....
Inak , neviem či posobim tak dôveryhodne alebo ale ľudia mi hovoria o sebe všeličo a potom nakoniec práve tie slova , Nehovor to nikomu