mám takú otázku, možno bude znieť čudne, no nemyslím to v každom prípadne zle, len tak nejak čisto teoreticky... myslíte, že keď niekto v rodine umrie, odíde jeden človek, jedna dušička, myslíte, že v dohľadnej dobe sa v tej rodine narodí nový život? nové
ja som nad tym minule rozmyslala, ked mi mama na Dusicky ked sme chodili po hroboch hovorila, ze som sa narodila presne mesiac po tom, co zomrel jej dedko.
Nie, nemyslím si to. Ba dokonca sa mi to zdá ako hlúposť. Boli časy, kde ak by to platilo, tak máme v blízkom okolí materskú školu.
Ale samozrejme, že je logické, že niekde sa to tak môže zdať. Tak ako je prirodzené, že ľudia zomierajú, tak sa predsa aj rodia. A ak je početnejšia rodina, tak sa takéto zhody stať určite môžu.
@kittyboo@trubajerichova no ja som sa napr narodila presne v ten isty den,mesiac,aj rok ako umrela starkemu žena (nebola to moja starka, ale to teraz nie je podstatné)
a moja sesternicka 18 rocna umrela pred rokom v lete a jej mama akurat zistila, ze je tehotna... take zvlastne nahody..
Nevšimol som si nič také a popravde na to aby som sa nad tým nejak hlbšie zamýšľal by som musel mať hlavu trochu viac v oblakoch..., U mňa je to celý život len samé mínus ale myslím, že tie plusy prídu, kedže ten rodinný potenciál je v mojom prípade dosť vysoký...
nie....
ale...
keď ma ten liečiteľ uzdravil
všetci okolo mňa, celá rodina...ochoreli
niektorí skoro zomreli
a akosi sa neviem zbaviť pocitu, že vesmír si jednoducho vytvára rovnováhu...ja som ušla svojmu osudu....tak si to berie od iných
nie
proste to je normalny kolobeh zivota a casto to cca tak vychadza (sudim podla ludi ktorym viem vek starych rodicov aspon zbezne odhadnut) tak ked vstupuju vnucata do reprodukcneho obdobia uz su stari rodicia v takom veku ze...no uz v pokrocilom
taky je zivot
pravdu povediac som na týmto kedysi premýšľal, aj ja som sa narodil len krátko po smrti dedka a tak celkovo to vo mne celé detstvo utkvelo, až dokým som si nepriznal, že je to úplný nezmysel. Ak by to mala byť pravda, tak by sa nikdy nikto nenarodil, nebyť toho, že niekto z rodičov zomrie a nie... je to náhoda a ľudia si potrebujú vtesnať do života nové šťastie, keď stratia blízku osobu, aj preto možno príde krátko na to na svet nový potomok.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ale samozrejme, že je logické, že niekde sa to tak môže zdať. Tak ako je prirodzené, že ľudia zomierajú, tak sa predsa aj rodia. A ak je početnejšia rodina, tak sa takéto zhody stať určite môžu.
hmm, vlastne keď tak uvažujem aj druhý krát ... a to som bol iba na dvoch pohreboch ... zaujímavé
a moja sesternicka 18 rocna umrela pred rokom v lete a jej mama akurat zistila, ze je tehotna... take zvlastne nahody..
2. Enter the Void
ale...
keď ma ten liečiteľ uzdravil
všetci okolo mňa, celá rodina...ochoreli
niektorí skoro zomreli
a akosi sa neviem zbaviť pocitu, že vesmír si jednoducho vytvára rovnováhu...ja som ušla svojmu osudu....tak si to berie od iných
proste to je normalny kolobeh zivota a casto to cca tak vychadza (sudim podla ludi ktorym viem vek starych rodicov aspon zbezne odhadnut) tak ked vstupuju vnucata do reprodukcneho obdobia uz su stari rodicia v takom veku ze...no uz v pokrocilom
taky je zivot
ale možno na tom niečo budeee
i brat, rok po smrti rodinného príslušníka
ale kto zaručí, že proste len naši nemali nechránený sex zo smútku?
nevidím v tom viac ako náhodu.