@4 presne toto do prdele ,i keď si to neplatím ale vždy ma najviac serú tie peniaze kt idú do zubu kt. si i tak časom povie kašlem nato ,radšej odtialto vypadnem
Myslím, že dospelosť je pojem, ktorým sa niektorí potrebujú nadradiť nad to čím boli.
Asi aby nejak ospravedlnili tú počiatočnú kokotnosť, ktorou si prejde asi každý. Škoda, že toľko ľudí tento pojem začnú používať ešte počas nej, to potom dopadá.
Nechajme dospelosť prosím vás ako pojem definovaný vekom podla toho v akom štáte ste, lebo môžte mať zodpovednosti koľko chcete a jedna situácia vás zrazí do bezmocnosti, môžte byť samostaní a uživiť sa a aj tak vás raz jebne auto do kolena a bude ťa musieť zvyšok života mama podopierať na hajzli a o tom koľko dier je v tom, že sa definuje rozumovo, tak o tom radšej úplne pomlčím...
@takeiteasy to je pekna blbost lebo deti to beru podla vysky mne uz aj v 17tke zacali vykat a to pritom este niekedy v trafike mi teraz neveria ze mam 18 a mam 24
no a k teme : ked ma clovek fakt rozum zaraba a nerobi kktiny no vacsina sa k tomu nedopracuje do smrti
plná zodpovednosť za svoje činy a za všetky následky a reakcie ktoré na neho pôsobia ... keď si toto človek uvedomí, stáva sa dospelým a teda samostatným človekom
Dospelý človek, takého ako si ho predstavujú deti, je z ich pohľadu starý a sebestačný. Žije sám alebo má vlastnú rodinu.
Ale dospelý človek rozumovo... to je už o niečom inom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
A preto ja aj napriek svojmu veku sa stále dospelá necítim
Asi aby nejak ospravedlnili tú počiatočnú kokotnosť, ktorou si prejde asi každý. Škoda, že toľko ľudí tento pojem začnú používať ešte počas nej, to potom dopadá.
Nechajme dospelosť prosím vás ako pojem definovaný vekom podla toho v akom štáte ste, lebo môžte mať zodpovednosti koľko chcete a jedna situácia vás zrazí do bezmocnosti, môžte byť samostaní a uživiť sa a aj tak vás raz jebne auto do kolena a bude ťa musieť zvyšok života mama podopierať na hajzli a o tom koľko dier je v tom, že sa definuje rozumovo, tak o tom radšej úplne pomlčím...
no a k teme : ked ma clovek fakt rozum zaraba a nerobi kktiny no vacsina sa k tomu nedopracuje do smrti
Ale dospelý človek rozumovo... to je už o niečom inom.