Kel je zelenina podobná kapuste len je príliš lenivá ,nechce sa jej byť pri zemi a rásť len do šírky. Radšej rastie do výšky napr. ružičkový kel jeho lenivosť mu spôsobila velmi špecifickú chuť a zaujímavý výzor.
mal by sa zaradiť k ostatným orientáciam ako sú Narcis, Tulipán, Slnečnica ,Ruža ,kaktus, cibuľka, mäsožravá rastlina, asparágus, hruška a jabloň a dalšie...
@11@xhtml
...ale lenivosť je ked sa ti niečo nechce alebo niečo čo robíš normálne sa ti nechce tak spraviť alebo to zle chápem :o
...a ked si Extrémne Lenivý tak ,no ale ja neviem I´m only number
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
mal by sa zaradiť k ostatným orientáciam ako sú Narcis, Tulipán, Slnečnica ,Ruža ,kaktus, cibuľka, mäsožravá rastlina, asparágus, hruška a jabloň a dalšie...
a PEACE samozrejme
...ale lenivosť je ked sa ti niečo nechce alebo niečo čo robíš normálne sa ti nechce tak spraviť alebo to zle chápem :o
...a ked si Extrémne Lenivý tak ,no ale ja neviem I´m only number
myslim ze som kel a som extremne leniva lenze skor som leniva ist pešo a račej čakam na bus