Nečítam knihy v januari february apríli máji juny júly auguste , v septembri v oktobri v novembri a v decembri , tak prečo by som ich mal čítať v marci ?!
@0 bože, to je taká blbosť, ja to mám rozpočúvané a najradšej by som to vymazala celé, ale z úcty k Vajdovi to ešte chvíľu skúsim vydržať
inak už tretí mesiac čítam Meno ruže a dúfam, že sa dostávam k hranici, kedy to naberie spád a začne byť už konečne zaujímavé, lebo ak nie, vymažem to pdf-ko tiež :S
@cjubou ale nedopočúval si ju, čiže asi ani nevieš, ako to dopadlo
@crashhp pre mňa je toto prvá a neviem, či ma to tak neoslovilo preto, že je to audio alebo mi jednoducho nesadol štýl. no nie som ešte ani v štvrtine, tak uvidím, ako to pôjde ďalej. inak, všetky jeho knihy majú podobnú atmosféru?
@matusha je to niečo úplne iné ako písal doteraz, a úprimne mám z nej zmiešané pocity (ešte nie som úplne na konci) a mne sa táto kniha páčila najmenej od neho, aj keď ostatní ju veľmi chvália
obsah je dobrý, skvelá myšlienka, ale vadí mi forma (príliš zdĺhavé, strašne sa zaoberá opismi, síce on stále, no tu je toho až moc, niektoré pasáže som musela preskočiť lebo ma nudili)
mna u ztuzobne ocakava niekolko ... budem mat vyrocie rok vkniznici tak sa posnazim. docitam bukowskeho poviedky , tri opice b.filana , fran.dvojjaz. poviedky, ako daleko je do šanghaja , fran.basne s prekladom- L´homme efaccé krasne vety. dve z kniznice odeon - snuff, po valenytnu...zhruba toto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
Ale čítam aj dosť časopisov.
Dokážem sa na tom perfektne zasmiať, nádherná kniha
sestre Jantárovi ďalekohľad
a jemu čítam One day
Potom o pár dní sa mi dostala do ruky táto kniha
Tiež celkom zaujímavé čítanie o spoločnostiach, ktoré sa popálili ale aj poučili.
ja tu nalavo a moj hunaty kamos tu napravo ( dobre znie tato veta ) citam obe naraz
inak už tretí mesiac čítam Meno ruže a dúfam, že sa dostávam k hranici, kedy to naberie spád a začne byť už konečne zaujímavé, lebo ak nie, vymažem to pdf-ko tiež :S
ja som to asi do polky počúval, a páčilo sa mi
...inak úžasná kniha, každému odporúčam...
@crashhp pre mňa je toto prvá a neviem, či ma to tak neoslovilo preto, že je to audio alebo mi jednoducho nesadol štýl. no nie som ešte ani v štvrtine, tak uvidím, ako to pôjde ďalej. inak, všetky jeho knihy majú podobnú atmosféru?
doma mám už prečítané všetko...
a v kníhkupectve som bola naposledy začiatkom decembra
Ja čítam knižku Dobrý deň, pán Ampére sú to stručné životopisy vedcov, po ktorých sú pomenované fyz. 1ky
Pavel Micka - Trávy a Alkoholy
Ja som práve dočítala knižku Normálny cvok
obsah je dobrý, skvelá myšlienka, ale vadí mi forma (príliš zdĺhavé, strašne sa zaoberá opismi, síce on stále, no tu je toho až moc, niektoré pasáže som musela preskočiť lebo ma nudili)