Koľko by som musela zjesť mrkvy, aby som bola oranžová?
Som si v poslednej dobe zvykla na večeru spraviť varenú mrkvu, lebo mi chutí varená mrkvička a tak 2x do týždňa mám takúto večeru, lebo je to chutné a lacné ( 1kg stojí 13kč ) ale moje spolubývajúce sa boja, že budem oranžová lebo mali spolubý
netuším presne koľko by si ich musela zjesť, no myslím že by to muselo byť viac ako len večera asi aspoň aj raňajky aj obed môj ujo si raz robil nejaký mrkvový detox alebo čo to bolo, ale on bol seriózne asi pol roka úplne oranžový
Veľmi veľa...Stať sa to ale môže. Ja som začal jesť mrkvu nonstop kvôli farbe a v kombinácii s prirodzeným pigmentom človek ani v zime nieje bledý jak stena. Zmena je fakt viditeľná. Takže áno, farbí to. Ale sám nemám pocit, že by som bol sfarbený nejako zvláštne a nepovedal mi to ani nikto z okolia, takže by si musela zjesť fakt aspoň za fúrik denne, aby to malo za následok nejakú čudesnú farbu.
*ri varenej je to jedno dosť si myslím... ale ked som jedla každý den asik *ol kila surovej, tak som nejak *o dvoch týždnoch troška oorandžovella..ale len dlane a tak...
a nemusite sa toho lakať .D raz dva odorandžoviete .D
@11 on sa tak ale seriózne niekoľko mesiacov stravoval, nebol to len taký detox zo ženského časopisu, vieš (šialený vegán) čižee...pohoda klídek, kľudne chrumkaj na večeru
@alysia no jedla som ju rukami, ale zasa som ju žiadno nestískala ani negniavila alebo ako si to *redstavuješ... *roste sa mi to *rejavilo na dlaniach ... z vnutornych dovodov
@motyylia tak dobrú chuť k mrkvičke
ako o vegánov a raw a tak sa zaujímam, ale nemienim jesť furt len mrkvu @lawey mňa to hneď napadlo tie ruky a to jedenie preto, lebo šak si to asi držala v ruke, ale hej, asi sa to najviac prejavuje na rukách a tvári, čo som počula
a inak čo máš s klávesnicou? vypadlo P?
Ja som bola ked som bola mala. Doktorka mi robila 100 testov, ze co mi je, ci nemam zltacku atd...A nakoniec sa prislo, ze to mam z toho, ze som jedla veeela mrkvy
ja som sa tebou inspirovala a tiez vela mrkvujem poslednou dobou a mam rovnake obavy verca zo stareho bytu bola zavisla na mrkve, ona jedla tak tristvrte kila surovej denne bezne a oranzova sice bola, ale nie nejako extremne ze si to mozno niekto ani na prvy pohlad nevsimol, az po chvilke, ona bola skor taka do zlta
@h8u všetci papajú mrkvu, včera som sa smiala spolubývajúcej, že mala mrkvu a mne sa smeje že budem oranžová, ale že šak ona raz za čas hej, to sa mini ečo marí, že si hovorila o nejakej spolubývajúcej aj ty, taká do žlta tak fakt dík, to nechcem
no kde asi kupujem šak v Alberte teraz rozmýšľam ale že či je to 12.90, alebo 13,90
@mousisitka mňa s tým strašia spolubáývajúce a vlastne aj h8u mi ´dávnejšie spomínala tú jej spolubývajúcu, ale riešim to až teraz lebo teraz jem veľa mrkvy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a nemusite sa toho lakať .D raz dva odorandžoviete .D
a len dlane si mala @lawey kvoli tomu, ze si to strúhala alebo jedla rukami?
ako o vegánov a raw a tak sa zaujímam, ale nemienim jesť furt len mrkvu
@lawey mňa to hneď napadlo tie ruky a to jedenie preto, lebo šak si to asi držala v ruke, ale hej, asi sa to najviac prejavuje na rukách a tvári, čo som počula
a inak čo máš s klávesnicou? vypadlo P?
a ja som žltkastý od narodenia, žiadna zmena .D
no kde asi kupujem šak v Alberte teraz rozmýšľam ale že či je to 12.90, alebo 13,90
@mousisitka do všetkého? Takže aj do kaše na ranajky ( prvé čo ma napadlo )
A asi som ti týmto komentárom nepomohla ale som sa chcela zasmiať, keď si ju predstavím žltučkú