@makacik ti doprajem takto cestovat a k tomu este rano pekne 2 km pesi v 20 cm skurvenom snehu, lebo po tych chodnikoch nikto nechodi kedze kazda normalna osoba co byva takto v riti ide autom >_____> otvaraj si na mna hubu az ked budes v podobnej situacii, inak to nemas co komentovat
heej nehádajte sa tu a nenadávajte v mojej ankete!! no mne to trvá podľa toho čím idem a ako mi idú spoje a napríklad keď idem na dva autobusy s prestupom mi to tiež trvá aj 90 minút inak keď idem vlakom s prestupom na autobus len vyše hodiny
pešo idem asi 10 minút (z domu ku zastávke), sesta busom väčšinou trvá 22-25 minút busom.. čo je celkom v pohode a z busky do školy to mám 1 minútu a 45 sekúnd
podľa toho v ktorej z veľa budov našej fakulty akurát mám hodinu a či už nie je večer pol siedmej, čo je väčšinou keď idem do školy, lebo vtedy chodia električky riedšie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
normalne keby si vedla mna tak ti prijebem teraz
toto tak neznasam
TAK TO NEZNASA
presne sa to vola "yes, yes you can" a dava sa to k niecomu co je tak zlate az places
okrem toho aj keby si nasiel nieco co vystihuje smutok, obaja vieme ze je to len ironicke a ja o take prijebane nazory nemam zaujem
aa asi tak 30 sekúnd a fest sa mi to páči