Zaujímalo by ma koľko energetičakov sa dá vypiť aby sa niečo stalo myslím tým napr. zastavu srdca alebo prosto koľky energetičak môže zabiť? Čo myslíte?
jedna známa vypila liter v podstate za chvíľku a museli jej volať sanitku, lebo skoro dostala infarkt takze neviem od coho to zavisi ale neviem ako moze niekomu chutit take mnozstvo
Myslim ze sa tym neda otravit alebo predavkovat tak ze by si zomrel. Ale postupne sa ti to nazbiera a dostanes v triciatke infarkt. Ja by som to neprehanal.
zabiť ťa to nemusí, ale môže ti spôsobiť srdcovú slabosť, alebo arytmiu. Ja som pred maturitou vypila 1L tesco gebuzinového energeťáku + 0,5 L kávy, celú noc som nespala a učila sa, na druhý deň som vypila ešte pol litra energeťáku z Tesca a ten deň mi bolo zle, búšilo mi srdce, bola som strašne slabá a potom som zaspala o 6 večer a spala som do pol 10 ráno... už nikdy viac... odvtedy nepijem energeťáky, radšej občas kávu alebo zelený čaj....
@kills ani ja som tomu neverila ale naozaj sa to stalo...podla mna zalezi aj na tom aký ma clovek zdravotný stav...ale bola pre nu sanitka...neviem presne co vsetko sa po tom vypiti stalo a ako jej bolo ale dobre asi nie
ako kto, nejakú dievčinu vraj jeblo z dvoch monstrov, tuším..
ja som to jednu dobu pila furt a kludne som si po nich aj pospala, ani tep som si nenahmatala nejaký zrýchlený extra..
závisí či ma niekto srdcovo-cievne choroby alebo nie, ale aj od veku ....ale podľa mňa by ten dotyčný skôr musel miešať s alkoholom, aby paradoxne "zaspal" a neprebral sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale ako spôsob samovraždy by to bol zaujímavý..
ja som to jednu dobu pila furt a kludne som si po nich aj pospala, ani tep som si nenahmatala nejaký zrýchlený extra..
Teda predpokladám, že treba vypiť toľko, koľko vody, prípadne možno o trochu menej.