Ja denne 2 - 5 kav + 1 - 2 energy drinky a obcas aj Pre Work Out pred cvicenim (pumpa obsahuje asi tolko kofeinu ako 3 - 4 kavy). Mam pocit ze mi to zlepsuje kondiciu vraj kava ma protirakovinove ucinky a tiez zrychluje metabolizmus podporuje spalovanie
v priemere jednu
väčinou ráno, ale nie úplne vždy a potom vo výnimočných prípadoch typu idem sa socialzovať, tak si dám aj ja alebo idem do Ikey, tak sa musím nakofeínovať už len zo zvyku
lol, ja vypijem max 2 kavy denne, vacsinnou pijem jednu, energetak mozno 2 za tyzden a skoro akzdy mi vravi ake je to nezdrave a to tiez potrebujem vela energie na sport ale ani ja si neviem prestavit pit to co ty denne :S
mne sa nechce robit si kavu plus nenavidim horuce tekutiny lebo musim cakat kym to nevychladne, cize raz za cas mam naladu si to spravit. neviem si predstavit ze sa na to naucim denne ked ma to tak obtazuje. ibaze by mi to niekto robil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
väčinou ráno, ale nie úplne vždy a potom vo výnimočných prípadoch typu idem sa socialzovať, tak si dám aj ja alebo idem do Ikey, tak sa musím nakofeínovať už len zo zvyku
No keď som napr. v práci sedel hneď pri cafe corner, tak som jej vypil veľa (5+). Teraz som lenivý si pre kávu chodiť pár krokov
Počas skúškového som pil cca 10 káv denne.
Pred skolou
Pocas skoly
Pocas okna v skole
Po skole
Doma
Kava je zavislost.
Ak toto vypijes tak mas vazny problem...
Občas k učeniu alebo v práci energy, ale ráno väčšinou silne kofeínový čaj. Ten ma prebudí a povzbudí viac ako káva.