takže zatiaľ len 2 knihy. nejak sa nestíham venovať knihám, lebo som častejšie v robote ako doma a ak som už doma, tak väčšinou doháňam spánok alebo som vonku s priateľmi.
V roku 2010 nanajvýš 25 (katastrofálne málo, ak uvážim, že oňahdy som čítala štyristo strán denne), poriadnych papierových. Ebookov, amatérskej tvorby na webe, nebulvárnych časopisov atď podstatne viac.
v roku 2011??pockat nech poratam....16..plus povinne citanie v skole...a na PC...teoreticky to moze byt aj 17...a naozaj nevymyslam si...(preco by som inak mala 8 dioptrie???)
neuveritelné 4 čítam všade neviem čo sa to somnou stalo aj tak mi vypadlo o čom vlastne boli ale neva ten dobrý pocit po prečítanej knihe ostal vo mne som na seba hrdý =D =D
mne je počet ukradnutý, chcem už konečne prečítať tie, ktoré ma brzdia na prechod do nemeckej literatúry... najmä melvilla a jeho bielu veľrybu, odporúčanie od zaujímavého človeka zo SanfFrancisca, ktorý tvrdí, že je to najlepší román americký 20.storočia... možno sa mi ujde dačo ešte od Wildea, toho filipita azda, je to osviežujúci autor; takisto by som rada uzavrela základnú tvorbu Tolstoja a Čechova; ak prečítam Vojnu a mier, to bude možno prvé prekonanie samej seba, lebo toto neviem či ma baviť bude... už ma trochu mrzel Živago, minimálne prvá polovica deja, toto však bude zrejme "horšie"... a nehorázne hrubé knihy... a potom konečne začne goetheizmus s "odrobinkami" z ruskej, slovenskej, klasickej svetovej a popovej literatúry, asi také plány budú, keď sa vrátim domov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
Jednu som nedočítala.
A dalšiu teraz čítam.
Neponáhľam sa
v ktorom roku si to myslel/a? .. teraz necitam ked som bola mensia citala som
.
.
.
ehm
.
.
.
47
jednu "normálnu" a asi tri e-booky, ak sa rátajú aj tie.