Koľko kusov dlhých nohavíc máte do spoločnosti? (tepláky,šušťáky,...sa nerátajú)
Dosť sa nudím takže niečo crazy...Tak koľko ich máte? Tou spoločnosťou myslím čo ja viem dáku oslavu alebo proste niečo do mesta a nie na doma...Tak porozmýšlajte, respektíve sa pozrite do skriňi a napíšte číslo...
Ja chodím v teplákoch všade, ak mám na to náladu. Naposledy napríklad do práce je to predsa pohodlnejšie ako nejaké rifle (and I dont give a fuck about what people think)
jeansy neznášam, mám 3 páry nohavíc, z ktorých som na dvoch odstrihol (odtrhol) konce, aby z nich boli letné 3/4ťáky... takže mi na jeseň treba nové
11riflí, ale väčšinou nosím asi 5obľúbených a potom mam jedny kostýmové nohavice a jednu sukňu (resp. sú to celé kostýmy, ale keď sa pýtate na spodný diel oblečenie...) a to nerátam jeansové sukne a šortky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
jeansy neznášam, mám 3 páry nohavíc, z ktorých som na dvoch odstrihol (odtrhol) konce, aby z nich boli letné 3/4ťáky... takže mi na jeseň treba nové