Koľko ľudí sa o vás skutočne bojí v súvislosti s vírusom? Koľkí vám napísali, alebo zavolali a pýtali sa či ste v poriadku? Myslíte si, že je tak vidieť, komu na vás skutočne záleží a komu je jedno či zomriete, alebo ste zdravý?
Tuším len rodičia aj keď hlavne asi preto či som im to nedoniesla domov lebo minimálne otca by to mohlo kľudne zabiť ale nemyslím si že ostatným je jedno či zomriem
Nikto, pravdepodobne by som nikoho nezaujímal čo je so mnou ...no ale zopár sa ma pýtajú ako sa mám a to sa mám skoro ako vždy - niekedy dobre, niekedy zle
@kenjiden no to je tak lichotive, ked sa ta niekto spyta, ci si v poriadku a vsetko to vyriesi a zaujima sa aj dalej obdivujem ludi, ktori to maju v hlave usporiadane ako ty. to je nejaky sunscreen pred reality check hypne ta a si high
@lawr Fakt? Poznáš niekoho takého? O tom ako a čo mám usporiadané v hlave nevieš nič. A ja radšej nechcem vedieť ako to máš v hlave usporiadané ty. Hovoríš z cesty. Skús to pri publiku ktoré to ocení. Napr. na pokeci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov