Chápem, každý z vás má určitý vek niekto sa podľa neho správa, iní zasa nie... veľa malých ľudí chce byť čo najskôr staršími... mať viac rokov a byť tak aj braný... ale skutočnosť býva často krát iná...
najlepšii je tentoo 16-19 juj mám skvelé obodbie teraaz stredná prostee super je .. aa ešte aj ten skorý detský vek je super .. taký pohodlný kočikový by sa mi lúbil žiadne problémy veľké, keď som bola hladná, nakrmili ma..proste šetko bolo zabezpečené
@6 možno si túžil mať vek dospelosti kvôli vodičáku, či alkoholu mnoho mladých ľudí túži práve po 18-tke... hoci ani ja nechápem prečo ešte sa ale snáď dočkám
nechcem mat 18 achcel by som nejaku 65-ku 70-ku uz niekde na dochodku, vyhrievat sa na lavicke a rozpravat svojim vnucatam prihody z mojho detstva....asi tak
Ja som spokojna s mojim vekom, zrazu je vsetko presne tak ako ma byt(nie uplne presne, ale ja som stastna), uzivam si najlepsie roky zivota, ktore su podla mna tie styri roky na strednej skole, ale bojim sa, ze nebudem mat dost casu naucit sa vsetko, co by som chcela, ale snad hej....cize najlepsie roky su 15-19 (vtedy priblizne je stredna).
pre mna zatial doli najlepsie roky v deviatom rocniku, cize tak 14-15. to bol proste bezstarostny zivot.. teraz ako som na strednej tak vkuse len stresy zo vsetkeho ucenie aby som mohol ist von a tak, ale zase mozem si viac dovolit, castejsie som s babami a tak ... ale aj tak jednoznacne 9. rocnik na ZS
menej ako mam by som uz nikdy nechcela mat...teraz sa mi njaviac paci
a inak ja som sa vzdy citila aj som vyzerala na viac rokov nez som prave mala...preto som mala vzdy kamaratov o par rokov starsich ako som ja...proste s velmi velmi malo ludmi v mojom veku sa da rozumiet si (uz teraz az tak velmi nie-hlavne 14-16rokov) proste nemam rada takych infantilnych ludi...uz po tej 18ke vacsina ludi zacne normalne rozmyslat
ja asi tak 3 - 6 naškolknemám dobre zažitky tam ma šikanovaly lebo ked šeci saly ja som gameblil kocky potom ma prišly vyhnať ja som donich tie kocky hodil a oni ma potom bili XD ale tak šeobecne asi orok viac ako mám nie skorej čestvo zmaturovaný človek ...
chcela by som mat 4-7, take bezstarostne obdobie... ale ani teraz to nie je zle 21, paci sa mi vysokoskolsky zivot, su to naj naj roky zivota , a bojim sa co bude po tom ... a dalsia moznost, chela by som byt na dochodku, ziadna praca, uz len vnucence a cestovat po svete, aj ked to asi z nasich dochodkov nie je moc realne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
ziadne starosti a cely zivot pred sebou... achch
15-18
tak nejako
16-17
Vyzeram na 23, citim sa na 22.
Jedno obdobie je za mnou,dalsie pred. JE len na mne ci bude lepsie alebo nie.
mam 18 vsetko je na hovno, citim sa na 70 a chcem mat tak 4
a inak ja som sa vzdy citila aj som vyzerala na viac rokov nez som prave mala...preto som mala vzdy kamaratov o par rokov starsich ako som ja...proste s velmi velmi malo ludmi v mojom veku sa da rozumiet si (uz teraz az tak velmi nie-hlavne 14-16rokov) proste nemam rada takych infantilnych ludi...uz po tej 18ke vacsina ludi zacne normalne rozmyslat
Je to zle ci dobre?