26 pojdeme na oslavu ukoncenia studia a spadnem z bicykla a zlomim si cartilago thyreoidea a vsetci budu tak opity ze nepochopia ze soom mrtvy a tak ma najde polovnicky pes pri rannej obhliadke reviru
@georg21 lebo mam velmi rychly sposob zivota, nesetrim sa, zijem naplno. Uz ma 5x sanitka brala do spitalu za poslednu dobu, som nepoucitelny a dost riskujem
Aspoň, že si to uvedomuješ. Akurát a to nechcem strašiť a pod. ale môže to byť ešte kratšie. Je správne sa na to aj pripravovať...
Videl si film "In time"?
v rusku sa na istom mieste kde hrozia sejzmicke aktivity rozhodli stavat pyramidy podla presnych starovekych planov pricom uvolnuju zo zeme cez spominane pyramidy nahromadenu energiu cim predchadzaju zemetraseniam a zaroven zachytavaju tuto energiu ktora blahodarne posobi na ludsky organizmus zalozili v okoli pyramid aj mestecko a je predpoklad ze novonarodene deti od mala vyrastajuce v okoli pyramid sa mozu dozivat aj 900 rokov mozno scifi mozno pravda ...
No tiez nevim ci to potiahnem aspon do 30 v nasej rodine umieraju ludia jeden za druhym v mladom veku takze ja ked este aj pijem a fajcim nezdravo sa stravujem a tak noo takze je tam velky predpoklad ze to nebude uz dlho trvat
dpc.. ked tu pisete tesne nad 60, tak ma to celkom desi... ja mam 22, moja mama ma 63 a neviem si predstavit, ze uz by tu nebola... ona je uplne normalna, vladze vsetko, vsetci jej tipuju na 50. tym chcem povedat, ze taky clovek este nie je suci na smrt a este ju caka (dufam) vela peknych rokov.
ja sama by som to povedala asi tak, ze chcem zit, dokym sa budem moct samostatne hybat a budem schopna uzivat zivot. predstavujem si samu seba ako 80-rocnu babku, co ma vela tetovani a fajci s vnucatami travu, dokym mi to moje deti zakazuju #YOLO
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Ale verím, že viac ako 70 r. Snažím sa robiť všetko preto (tým nemyslím len fyzickú prácu, šport ale hlavne vnútornú starostlivosť o dušu).
@ 10 @ 11 @ @ 9 To si dúfam robia srandu... inak by to bolo veľmi smutné ak by nevnímali nejaký vyšší zmysel života...
Prečo myslíš, že tak málo sa dožiješ? @ 1
Videl si film "In time"?
Takze este 2 ruocky ^^
90 to by som bol spokojný, to by mi stačilo. Ďalej podľa toho ako by som sa cítil.
ja sama by som to povedala asi tak, ze chcem zit, dokym sa budem moct samostatne hybat a budem schopna uzivat zivot. predstavujem si samu seba ako 80-rocnu babku, co ma vela tetovani a fajci s vnucatami travu, dokym mi to moje deti zakazuju #YOLO
kazdopadne sa spolieham na to ze vedci vyvinu sposob ako predlzit vek, uz by som mala zacat na tu medicinu sporit